Povej mi, kakšno torbico imaš in povem ti, kdo si

25. 05. 2017

Vsaka od nas ima najljubšo torbico, po kateri najraje poseže za vsakodnevne opravke. Si morda ena od tistih, ki mora vedno imeti v svoji tobici vse od ličil, robčkov, rokovnikov, do parfuma in krtače za lase? Ali sta ti dovolj le denarnica in telefon? 

Naj bodo velike ali majhne, polne ali prazne, vpadljive ali preproste, torbice lahko povedo zelo veliko o nas in naši osebnosti.

Ženske in torbice - nerazdružljiva kombinacija! So modni dodatki, statusni simbol in čudovito praktični pripomočki za shranjevanje prav vsake dragocenosti. Hkrati pa izbira velikosti, modela in oblike lahko razkrije zanimive delčke osebnosti in življenjski stil njene lastnice. 


PROSTORNE IN ELEGANTNE

Si tista, ki ob odhodu od doma vedno v naglici pograbi razne drobnarije, da le ne bi česa pozabila? A hkrati velika ljubiteljica teh čudovitih in nepogrešljivih modnih dodatkov? Ženske, ki si izbirajo prostorne, a elegantne torbice prisegajo na stil in so rade vedno v koraku z modo. Veliko časa potrebujejo za izbiro idealne torbice, saj se zavedajo, kaj vse torbica sporoča o osebi, ki jo nosi, in o njenem življenju. Bolj kot praktičnost in organiziranost jim je pomemben izgled in vedno rade naredijo vtis na ljudi okoli sebe. Čeprav niso ravno najbolj organizirane, jih to prav nič ne ovira, saj jim je pomembno, da vse počnejo s stilom in ženstvenostjo.

luxury torbica


POHAJKOVALKE IN NAHRBTNIKI

Ženske in dekleta z nahrbtniki ter pohajkovalkami so tiste, ki so vedno pripravljene na pustolovščino. Pa naj bo to enodnevni izlet v naravo ali pa spontan skok na morje za podaljšan vikend. So sproščene in ekstrovertirane, veseli jih spoznavanje novih krajev in novih ljudi. Kot se vidi po njihovi izbiri torbic, imajo rade prostor za vse potrebščine, a hkrati vedno vedo, kaj se v vsakem predalčku skriva in prisegajo na udobje pri modnih dodatkih in oblačilih. So praktične, brezskrbne in kreativne - kot naše pohajkovalke :). 

 

UNIKATNE TORBICE

Če največkrat posežeš po unikatnih torbicah nenavadnih oblik, barv in motivov, potem si ekstrovertirana, razigrana in z domišljijo, ki ne pozna meja. Ženske s tovrstnimi torbicami so rade opažene, a jih hkrati prav nič ne skrbi, kaj si drugi mislijo o njih. So odprtega duha in rade izrazijo svoje mnenje in svoj edinstven stil. Pogosto kupujejo ročno narejene izdelke, ali pa se same lotijo ročnih del, saj so rade obkrožene z unikatnimi predmeti, katerih vsak pripoveduje svojo zgodbo.

 happy torbica


MINI TORBICE

Vsaka od nas ima vsaj eno mini torbico za večerne priložnosti, kajne? So super praktične in te ne ovirajo na večernih zabavah :). Če pa po manjši torbici posežeš tudi med vsakodnevnimi opravki, na tak način pokažeš, da si praktična in organizirana in si ne želiš zvrhano polne torbice nepotrebnih stvari. Ženske z manjšimi torbicami imajo pogosto tisoč in en dnevni opravek in hiter tempo življenja. Všeč jim je minimalizem, so samostojne in samozavestne, poleg tega pa prisegajo na preprosto eleganco in urejenost, saj je mala torbica simbol prav tega.

 crossbody black princess


DENARNICE IN TOALETKE

Morda celo ne nosiš torbice in ti je dovolj le denarnica ali celo toaletka oziroma drobižnica? Potem spadaš med tiste brezskrbne in malce idealistične :). Ženske, ki ne nosijo torbic, ne potrebujejo prav nič drugega kot denarnice, ključev in telefona, več kot to pa že smatrajo za nered. So aktivne, polne življenja in vedno rade v gibanju, pri izražanju pa pogosto direktne in neposredne.

denarnice toaletke

 

Na katero pa ti prisegaš? Sporoči nam v komentarju! :)

 

Pozdravček, 

Urša

Komentarji

Komentiraj