Prijavi se na e-novice in
prejmi brezplačno dostavo

Vpiši svoj elektronski naslov in prejmi kuponček za brezplačno dostavo ob prvem nakupu..

Izdelki

Popikoki

Vsi izdelki
Popikoki je blagovna znamka pod katero se podpisujeta Petra Gorenc in Kaja Klasek. Najprej so izpod njunih spretnih prstkov nastajali preprosti izdelki, kot so manjše torbice in vrečaste torbe za prosti čas, danes pa izdelujeta unikatne torbe, torbice, toaletke in ostale modne dodatke iz umetnega usnja in blaga. Njuni ročno izdelani unikati so namenjeni vsem damam z domišljijo, ki želijo svojo garderobo popestriti z barvami in pisano svežino.

MenKai Design

Vsi izdelki
MenKai Design je eden bolj funky ponudnikov denarnic in ostalih modnih dodatkov. Njihove kolekcije odlikujejo kakovostni materiali, funkcionalna oblika in prikupni motivi, od prikupnih muck do pisanih cvetov. Uspelo jim je združiti zanimiv dizajn z dostopno ceno ter tako postati izredno priljubljen proizvajalec modnih dodatkov. Njihove denarnice so idealne za vse, ki si želijo ljubke popestritve svoje garderobe. Med raznolikim izborom motivov in barv se zagotovo najde nekaj po okusu čisto vsake dame. Znamka prihaja iz Španije. Smo ekskuzivni zastopnik znamke MK design. Če bi tudi vi želeli v svoji trgovini predstavljati naše pisane denarnice, nam pišite na [email protected], da se bolje spoznamo :).

MK Shine

Vsi izdelki
MK Design Shine je linija proizvajalca MK Design, ki ponuja pisane denarnice in ostale modne dodatke po še bolj dostopnih cenah. Njihove kolekcije odlikujejo funkcionalna oblika in privlačni motivi. Njihove denarnice so idealne za vse, ki si želijo popestritve svoje garderobe. Med raznolikim izborom motivov in barv se zagotovo najde nekaj po okusu čisto vsake ženske. Znamka prihaja iz Španije. Smo ekskuzivni zastopnik znamke MK design Shine. Če bi tudi vi želeli v svoji trgovini predstavljati naše pisane izdelke, nam pišite na [email protected], da se bolje spoznamo :).

QQ Horse

Vsi izdelki
QQ Horse je ime blagovne znamke, ki ustvarja torbice, denarnice in druge modne dodatke za sodobne ženske. Njihovi izdelki so barviti, modni, zmerno odštekani in tako primerni za vsako damo z ravno pravšnjo mero domišljije in stila. Izdelki QQ Horse so kvalitetni, dostopni ter izdelani iz naravnih materialov kot sta pravo usnje ter pluta. Znamka prihaja iz Španije. Smo ekskuzivni zastopnik blagovne znamke QQ Horse. Če bi tudi vi želeli v svoji trgovini predstavljati naše pisane denarnice, nam pišite na [email protected], da se bolje spoznamo :).

Shagwear

Vsi izdelki
Blagovna znamka Shagwear je bila ustanovljena leta 1987 na ulicah Evrope. Leta 1992 se je sedež preselil v Kanado in tako so danes vsi modni kosi tam tudi dizajnirani. Shagwear je znamka, ki ponuja pisane denarnice in ostale modne dodatke iz kvalitetnih, živalim prijaznih materialov. Kolekcije odlikujejo funkcionalna oblika in izredno prikupni motivi. Njihovi izdelki so idealni za vse, ki si želijo ljubke popestritve svoje garderobe. Med raznolikim izborom motivov in barv se zagotovo najde nekaj po okusu vsake modne ženske.