Prijavi se na e-novice in
prejmi 5% POPUST

Vpiši svoj elektronski naslov in prejmi kuponček za 5% popust ob prvem nakupu.

Izdelki

Popikoki

Vsi izdelki
Popikoki je blagovna znamka pod katero se podpisujeta Petra Gorenc in Kaja Dornik. Najprej so izpod njunih spretnih prstkov nastajali preprosti izdelki, kot so manjše torbice in vrečaste torbe za prosti čas, danes pa izdelujeta unikatne torbe, torbice, toaletke in ostale modne dodatke iz umetnega usnja in blaga. Njuni ročno izdelani unikati so namenjeni vsem damam z domišljijo, ki želijo svojo garderobo popestriti z barvami in pisano svežino.

MenKai Design

Vsi izdelki
MenKai Design je eden bolj funky ponudnikov denarnic in ostalih modnih dodatkov. Njihove kolekcije odlikujejo kakovostni materiali, funkcionalna oblika in prikupni motivi, od prikupnih muck do pisanih cvetov. Uspelo jim je združiti zanimiv dizajn z dostopno ceno ter tako postati izredno priljubljen proizvajalec modnih dodatkov. Njihove denarnice so idealne za vse, ki si želijo ljubke popestritve svoje garderobe. Med raznolikim izborom motivov in barv se zagotovo najde nekaj po okusu čisto vsake dame. Znamka prihaja iz Španije. Smo ekskuzivni zastopnik znamke MK design. Če bi tudi vi želeli v svoji trgovini predstavljati naše pisane denarnice, nam pišite na info@popikoki.si, da se bolje spoznamo :).

MK Shine

Vsi izdelki
MK Design Shine je linija proizvajalca MK Design, ki ponuja pisane denarnice in ostale modne dodatke po še bolj dostopnih cenah. Njihove kolekcije odlikujejo funkcionalna oblika in privlačni motivi. Njihove denarnice so idealne za vse, ki si želijo popestritve svoje garderobe. Med raznolikim izborom motivov in barv se zagotovo najde nekaj po okusu čisto vsake ženske. Znamka prihaja iz Španije. Smo ekskuzivni zastopnik znamke MK design Shine. Če bi tudi vi želeli v svoji trgovini predstavljati naše pisane izdelke, nam pišite na info@popikoki.si, da se bolje spoznamo :).

Corrente

Vsi izdelki
Blagovna znamka Corrente prihaja iz sosednje Italije in ponuja pisane denarnice ter ostale modne dodatke po dostopnih cenah. Njihove kolekcije odlikujejo funkcionalna oblika in prikupni motivi. Njihove denarnice so idealne za vse, ki si želijo ljubke popestritve svoje garderobe. Med raznolikim izborom motivov in barv se zagotovo najde nekaj po okusu čisto vsake dame. Smo ekskuzivni zastopnik znamke Corrente. Če bi tudi vi želeli v svoji trgovini predstavljati njihove pisane izdelke, nam pišite na info@popikoki.si, da se bolje spoznamo :).