POSTANI VIP POPIKOKI

Vpiši svoj elektronski naslov in bodi prva obveščena o vseh akcijah in novostih!

Izdelki

Blog

Recept za odlično in enostavno jabolčno pito

02. 03. 2020

Jabolčna pita, ki je pri nas na meniju skorajda vsak teden. To je ena od sladic, ki nama jo je pripravila najina zlata mami, ko je še bila med nami. Pita je enostavna, božanska in vedno, vedno zmanjka še isti dan!

Preberi več

Classy(čne) ali drugačne?

26. 03. 2019

Si naveličana torbic, ki so preplavile Slovenijo? Srebrnih ruzakov na vrvice, ki jih ima večina? Pa tudi klasika ni zate, ker je preveč monotona, ti pa bi rada izstopala?

Potem si na pravem mestu!

Preberi več

Torbice za eterična olja

04. 02. 2019

Vse se je začelo, ko mi je prijateljica svetovala, naj si poskusim ob glavobolu pomagati z eteričnimi olji. In ker sem zelo skeptična okrog teh stvari in ker mi predvsem ni bil preveč všeč Doterrin sistem prodaje, sem se jih dolgo otepala. Drugih olj prej sploh še poznala nisem.

Preberi več

Denarnica iz plute - naraven material, ki je prijazen do okolja

28. 01. 2019

Denarnica iz plute? Ko sem jo prvič zagledala (no, pa tudi torbice iz plute in ostale »plutovinaste« modne dodatke), sem bila nemalo presenečena. Kaj vse se ne spomnijo! V glavi se mi je takoj prikazala očetova predsoba, ki je že od začetka 80 – ih let pa vse do danes »modno« obložena z oblogami iz plute.

Preberi več

Koga bi pa ti najraje imela ves čas ob sebi?

08. 11. 2018

Če bi želela imeti svojega hišnega ljubljenčka ali najljubšo fotografijo na drobižnici ali toaletki, lahko. Potrebujeva le eno luštno fotko.

Preberi več

Nahrbtnik ali torbica? Oboje!

29. 10. 2018

V preteklih letih vas je ogromno izrazilo željo po Popikoki nahrbtniku, oziroma po torbi, ki se jo lahko nosi in uporablja brez skrbi tudi na kolesu.

Preberi več

Prikazano 7 - 12 od 42