OB NAROČILU TORBICE ali NAHRBTNIKA V PAKET PRILOŽIVA TUDI DARILCE
Lep dan ti želita PopiKokici Petra in Kaja

Prijavi se na e-novice in
prejmi brezplačno dostavo

Vpiši svoj elektronski naslov in prejmi kuponček za brezplačno dostavo ob prvem nakupu..

Izdelki

Nahrbtnik ali torbica? Oboje!

29. 10. 2018

V preteklih letih vas je ogromno izrazilo željo po Popikoki nahrbtniku, oziroma po torbi, ki se jo lahko nosi in uporablja brez skrbi tudi na kolesu.

Ker je vožnja s kolesom danes v porastu, predvsem zaradi vedno večje gneče in pomanjkanja parkirnih prostorov v mestih, se je temu treba prilagoditi. Tako v današnjem času bodisi za kolesarjenje, hojo, sprehod z otroki ali šoping, potrebujemo obe roki prosti. Torbica na ramenih nas ponavadi omejuje pri svobodnem gibanju in tako je najini delavnici nastal BagPack: unikatni nahrbtnik 2v1, ki se v hipu spremeni v modno torbico.

Popikoki nahrbtnik BagPack 2v1

Izdelovati sva ga pričeli v začetku letošnjega poletja in od takrat sva ga zares dodelali v nulo. Nahrbtnik BagPack je tako primeren za v službo, v šolo, za na potovanja in vsakodnevna potepanja.

Nahrbtnik oziroma torbica je dovolj velik, da vanj lahko pospraviš tudi A4 format (prostora je za nekaj zvezkov/knjig). Odpira se z zadrgo, v notranjosti pa je še priročen žepek na zadrgo. Je dobro podložen in kompakten na otip.
Ima dva podaljšljivi naramnici, ki se lahko snameta. Eno pospraviš, drugo pa pripneš na na oba zgornja dela nahrbtnika in voila..... tvoja torbica je tu!

 

Še nekaj tehničnih podatkov:

  • Velikost: cca v: 38 x d: 28 cm x gl: 8cm
  • Barva: po želji
  • Material: po želji
  • Cena: od 68€ dalje (odvisno od materiala, dodatkov in posebnih želja)
  • Naramnice: bombažni trak (2.5cm širine)
    Po želji se lahko naramnici iz bombažnega traku zamenjata za naramnici iz umetnega usnja (lahko sta tudi širši (4.0 cm širine) za zagotovitev optimalnega udobja) -> doplačilo 15€.
  • Handmade/Ročno delo

Na nahrbtniku/torbici ne manjka obvezen Popikoki ptiček  ♥.

Nekaj nahrbtnikov je vedno na voljo v spletni trgovinici, kjer si jih lahko že takoj ogledaš >>>

Lahko naju tudi obiščeš v Ljubljani (Savljah 29, Bežigrad), kjer si lahko vse izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini tudi ogledaš in potipaš. Za vsak slučaj pa raje prej pokliči Petro na  041/877-618 ali Kajo na 041/975-911.

Za vsa vprašanja in nasvete nama lahko tudi tipkaš na [email protected]. S skupnimi močmi bomo našli rešitev, ki bo pisana na tvojo kožo!  

 

 

Komentarji

Komentiraj