Unikatna darila za učiteljice in vzgojiteljice ob zaključku šolskega leta

24. 05. 2016

Bliža se konec šolskega leta, hkrati pa tudi zaključek leta v vrtcih. Kajin malček ima v vrtcu odlični vzgojiteljici, Petrin (skoraj najstnik) pa super učiteljice, ki si brez kakršnega koli dvoma zaslužijo vsaj manjšo pozornost pred pričetkom počitnic. 

 toaletka za vzgojiteljico

Vzgojiteljice in učiteljice so se celo leto trudile za uspeh, znanje in vzgojo vašega malčka, zato jih večina mamic z veseljem preseneti z darilcem ob koncu šolskega leta.

Letos zato pomagam mamicam pri uresničitvi idej, saj želimo vzgojiteljice in učiteljice res prijetno presenetiti in jim podariti nekaj, kar jim bo za dolgo ostalo v spominu na vaše malčke. Najprej sta nastali večji toaletkici za skupino polžkov. Na vsako sem všila ime vzgojiteljice, zadaj pa imena vseh otrok, s katerimi je preživela zadnje leto. Seveda pa je vsako krasil tudi polžek. 

 toaletka toaletka

Toaletkici sta dovolj veliki za kozmetiko ali kakšen manjši šampon, kremo, make-up ali krtačko. V notranjost po želji všijeva tudi žepek na zadrgo za kakšno malenkost, ki se ne sme izgubiti :)

Mamice so si zaželele toaletki tudi za skupino medvedkov.
toaletkici za vzgojiteljice


In še torbici za vzgojiteljice iz skupine Murenčkov ...

 


Ter torbica "pohajkovalka" za vzgojiteljico iz skupine Medvedkov :)

Darilo za vzgojiteljico - skupinica medvedki


V prihodnjih dneh pa bodo nastajale tudi torbice za učiteljice v osnovnih šolah. Tam sicer motivi ne bodo vezani na skupino, vendar smo z mamicami izbrale nekaj, kar bi učiteljicam pasalo glede na njihovo osebnost in videz. Brez dvoma bodo navdušene, saj smo skupaj prišle do super idej :). 

Če bi želela presenetiti tudi vzgojiteljice ali učiteljice tvojega malčka, pa nama piši na [email protected], kjer se lahko pogovorimo glede idej, želja in vsega, kar bi te morda zanimalo. Lahko pa skočiš kar v spletno trgovinico in pokukaš na poličko z darilci!

Vašim malčkom želim lep zaključek leta. Bodite ponosne nanje ;)

Pozdravček,
Kaja 

Komentarji

Komentiraj