Popikoki Pohajkovalka

12. 03. 2015

Ptički se ženijo, zima se poslavlja. S toplim soncem in kimajočimi zvončki prihaja pomlad in z njo dolgo pričakovane Popikoki torbice "pohajkovalke".

Nekatere od vas jih že poznate, druge pa se verjetno sprašujete: "Le kaj za vraga pa so to - pohajkovalke?" To so torbice, ki so pod imenom Popikoki pričele nastajati približno v istem času, kot "toaletke". So torbice iz blaga in imajo poleg prikupnega videza še kup privlačnih lastnosti :).

Popikoki Pohajkovalka je simpatična, praktična, mehka in verjetno najudobnejša torbica na svetu. Vanjo lahko pospraviš pravzaprav čisto vse, lahko pa v njej nosiš le tiste malenkosti, ki morajo biti čisto nujno pri roki. Torbica je tako lahko lahka in prilagodljiva telesu, tako da skorajda ne boš opazila, da nosiš kaj na rami. Je idealna za kratke in dolge sprehode, obisk trgovine, knjižnice, prijateljice, potovanja... njena uporabnost ima neskončnosti možnosti :).

Morda je slabost torbice ta, da nima podaljšljivega pasu. Zaradi tega je potrebno vedno preveriti, da je dolžina res pravšnja za tvojo postavo. Pas je iz enega dela samo zato, ker bi pri izdelavi prilagodljivega pasu, ki se lahko podaljša/skrajša, torbica izgubila tisto pravo mehkobo, ki omogoča, da se torbico lahko napolni tudi s težjimi predmeti, pa je še vedno udobna. In te zaradi tega ne tišči v ramo. In to je to, zaradi česar je Pohajkovalka - a must - predvsem v pomladnih in poletnih mesecih, ko smo veliko na sončku (in s sabo nosimo poleg svojih zadev prenašamo en kup stvari svojih zlatih otrok :)).


 
 

Moja je tale. Ker obožujem črno in vijolično barvo. In mačke seveda :). Danes sem iz nje zložila: denarnico, telefon, zložljivo vrečko, 2 avtomobilčka, knjigo, polno toaletko, kuli, 0.5l stekleničko vode, šal, rokavice, kapo, sončna očala in še cel kup do konca nujnih predmetov  (ki jim mož, res ne vem zakaj, reče  SMETI!).



Dolžna sem še odgovor vsem, ki me cukate za rokav in sprašujete: "Kaj je tisto, kar visi s tvoje torbice?"
Ja, čisto VSAKA Popikoki torbica ima obesek - Popikoki ptička, ki je najin zaščitni znak in noro kjut dopolnitev vsake unikatne torbice.

Želim ti veeeeeeliko toplega sončka!
Petra
 

Komentarji

Komentiraj