Poroka - Great Gatsby

23. 10. 2015

Pomlad in zgodnja jesen sta najlepša letna časa za poroke, kajne?

Zadnje čase opažam, da je vedno več porok, ki so drugačne in izstopajo. Prav tako je izstopala letošnja poroka moje prijateljice iz otroštva, s katero sva bili kot rit in srajca od malih nog. Večkrat seveda tudi v laseh ena drugi, vendar je to le še utrdilo najino prijateljstvo.


poroka

Njena zamisel poroke je bila malce drugačna, kot smo tega vajeni. Tema poroke so bila dvajseta leta, ki so jih v modi zaznamovale zanimive pričeske z naglavnimi trakovi, čipke, biseri in predvsem črna ter zlata barva. V teh letih so ženske pričele z nošenjem udobnejših oblačil, kot so kratka krila in hlače.

Da sem se lažje vživela v temo, sem si ogledala film The Great Gatsby, kjer je kar mrgolelo idej, kakšen outfit bi imela in kakšno pričesko bi si naredila. Izbrala sem preprosto črno čipkasto oblekico in nekaj zlatega nakita. Lase sem zataknila kar v naglavni trak in si izdelala zlato torbico s perlami. 

outfit

Temi primerna pa je seveda morala biti tudi blazinica za prstane, ki je postala moja naloga in izziv. Izbrali sva blago z zlatim leskom, prekrasno čipko, dodala pa sem tudi nekaj kremno belih perl in bila je popolna. 

 

 


Zabava je bila kar v cerkvi oz. kapelici, ki se je ponoči prelevila v neverjetni disko, kjer ni manjkalo koktejlov, plesa in dobrega žura.

after party


Čestitke moja draga, super je bilo!

Imaš želje za svojo poroko ali pa želiš pomagati prijateljici pri organizaciji njene?
Z veseljem ti pomagam pri izbiri materialov za torbico ali drugih nepogrešljivih dodatkov za poroko.

Pozdravček,
Kaja

Komentarji

Komentiraj