Razmišljaš o tetoviranju?

29. 06. 2015

Zate imam še boljšo idejo!

V zadnjih letih srečujem vedno več ljudi, ki imajo raznovrstne tattooje. Nekateri takšne velike, čez cel hrbet ali roke in drugi čisto majcene in komaj opazne.
Imaš tudi ti svojega?

Sama sem bila nekaj let nazaj precej skeptična glede tetoviranja. Predvsem zaradi skrbi, kako bo izgledala tetovaža, ko bom starejša. Z leti pa se mi je ta podoba zdela vedno bolj zanimiva. Zakaj za vraga pa ne bi bila jaz tista zabavna babica s tattoojem? No, moram priznati tudi to, da me je zelo zanimalo tudi, kakšen občutek je. Bolečina je odvisna od predela telesa, kjer se tetovira, pa vseeno. Nekateri pravijo da boli kot hudič in drugi, da ni nič hudega.

Pa sem se opogumila tudi sama. Za prvega sem si izbrala manjši tattoo, da preizkusim. Sem pa res firbec, ha? No, ni mi žal. Prepričana sem, da se bom odločila še z kakšnega. Bolečina je podobna kot pri depiliranju, lahko si predstavljaš, kje bi bolelo bolj in kje manj.

Spoznala sem talentirano mlado tetovatorko, ki svoje motive vdeluje tudi v ogrlice in broške. To je sigurno preprostejša in cenejša izvedba tatuja, hkrati pa popolnoma neboleča.

zopet tattoo broška ogrlica 

Designi so pisani na kožo – dobesedno ;)

Ogrlice in broške najdeš na spletni strani tetovatorke ali na njeni Facebook straniLahko pa si jih ogledaš tudi v trgovinici Zoofa, v centru Ljubljane.

Ker sva navdušeni nad izdelki, sva tetovatorko prepričali, da vam jih nekaj podari. Spremljaj nas na naši Facebook strani, kje bo prav kmalu potekala nagradna igra! Ker je nagrad veliko, je tudi možnosti velko, da bo kakšen kos prav tvoj.

 

Lepe počitnice!
Kaja 

Komentarji

Komentiraj