Unikatne denarnice

21. 01. 2016

V začetku letošnjega leta sem si (kot se seveda spodobi) zadala tudi jaz nekaj ciljev in zaobljub.

Vseh vam še ne bom izdala, nekaj pa le mora ostati skrivnost ;) Se bom pa na vse moči in pretege potrudila, da jih uresničim. Prva zaobljuba je izpolnjena, več pa spodaj ;)

Prejšnji teden sva si s Petro privoščili zaslužen dopust v Francoskih Alpah, kjer sva izkusili pravo zimsko idilo. Dan za dnem je snežilo, dvakrat pa nama je le posijal sonček. Nasmučkali sva se, sedaj pa veselo na delo, kot pravijo.

Ves dopust sem razmišljala, kaj vse bi lahko sešila, ko se vrneva. Eden od razlogov je tudi nov šivalni stroj, ki sva si ga privoščili tik pred novim letom, hihi. Naju je moral revček čakati do sedaj. Sicer pa je imel v tem času družbo, saj jih v najini delavnici tiči že precej.
Zamislila sem si unikatno denarnico, za katero ti ne bo potrebno zapraviti celo premoženje, bo pa seveda čisto posebna na zunaj in zelo praktična znotraj. Ker mi ideja ni dala miru, sem pričela z risanjem krojev takoj v ponedeljek zjutraj. Ja, zato je že cel teden bolj mirno pri nama ;)  Rišem in izrezujem raznorazne kroje, kombiniram barve in si zapisujem ideje. Nekaj denarničk pa je že na voljo v trgovinici <3

 

 unikatna denarnica cute unikatna denarnica lepotička

 unikatna denarnica ti si moj sonček unikatna denarnica bodi pogumna

Imaš tudi ti kakšno idejo za kombinacijo barv, materialov ali napisa? Vsaka ideja je dobrodošla, tudi tvoja. Če imaš kakšno fino, lahko tudi hecno ali zelo trapasto, mi kar sporoči, bom zelooo vesela :)

Pisan pozdravček,
Kaja

 

Komentarji

Komentiraj