Jesensko-zimska kolekcija Popikoki

14. 10. 2015

ali: Kaj hudiča se dogaja z oblačili v naših omarah???

Idejce izpod odejce!

Saj veste, da smo punce čisto nore na čokolado (khm... tukaj se oproščam vsem vestnim puncam, ki se uspete izogibati sladkim pregreham). In tako seveda v večini primerov res ne gre drugače, kot da se na naše božansko telo hitro prime kakšen kilogramček.... ali dva.  Ja, saj vse vemo... pošastki v omari, kajne?

Čisto zares pa poznam tudi takšne (vključno z mano), ki imajo težave v obratni smeri.  Ja, moja težava so kilogramčki, ki ves čas bežijo po stopnicah navzdol - posledično pa izgleda, kot da noge namesto iz zadnjice, rastejo direkt iz hrbta :S). Pa vseeno temu lahko rečemo sreča, aneda? 
 

Pošastki v omari, ki na skrivaj krčijo naša oblačila

Closet monsters


Kalorije gor ali dol, garderobne težave imamo prav vsi in tako nam z leti ostajajo kupčki nesrečnih hlač, kril, majic… ki samevajo v omari. In kakšna žalost, če so ta oblačila skoraj ali celo popolnoma nova! 

Tudi midve sva izbrskali nenošene hlače iz kostimskega blaga, ki so kar dolgo čakale na svojo priložnost v najini delavnici. Pravijo, da kdor (ali kar) čaka, dočaka! Ko sva septembra pospravljali najin kreativni nered, so zopet prišle na plano. Utrnila se je ideja, drobila se je kreda in zaškrtale so škarje. 
 

Ufff, le kaj bo nastalo s teh hlač?

Hlače, preden sva jih spremenili v torbico :)

 

Rojstvo Wolly torbice!

Prav kmalu je luč sveta ugledala čisto prva volnena Wolly oversized torbica! Nora oblika, velika, izredno prostorna, lepa, mehka in oh in sploh čudovita v vseh pogledih. Najbolj navdušeni sva bili nad krajšim ročajem, ki je napolnjen s polnilom za blazine in daje tisti pravi oprijem in mehkobo pri nošenju – predvsem dobro založene torbice.
Po odzivih na najini Facebook strani pa lahko brez sramu rečem, da so torbice všeč tudi najinim sledilkam (in morda tudi kakšnemu sledilcu?).

Prva jesenska torbica: prototip 

Slika prototipa, ki je na naši FB strani požela pravi uspeh! Več kot 500 všečkov!


Prestavitev Popikoki kolekcije JESEN/ZIMA 2015 

Nove torbice Wolly sedaj nastajajo iz čisto pravega volnenega metražnega blaga. Čisto malo sva prilagodili osnutek kroja, da je končna torbica optimalna tako za uporabo kot tudi za vsevidno žensko oko. Nastajajo pa tudi kombinacije z jeansom, poskusili pa bova seveda vpeljati še kakšno atraktivno novost :).

 

 Wolly torbica, kjer se od blizu predstavi ena izmed volnenih tkanin


Wolly oversized torbica


Naslednja faza je manjšanje kroja in prilagoditev tudi za tiste, ki ne nosijo tako velikih torbic. Te bodo mičkeno drugačne, še vedno pa zelo podobne in prav tako čudovite. In še vedno Wolly. Nastajajo pa tudi ostali »matchy« Wolly dodatki: unikatne toaletke, drobižke…

Popikoki oversized Wolly Ladybirds

Wolly drobižnica


Več WOLLY izdelkov najdeš na PopiKoki SPLETNI POLIČKI 
>>>

Če bi tudi ti imela svojo Wolly torbico (malo, veliko, kombinirano - you name it, I'll make it!) mi piši na info@ popikoki.si in sporoči svoje želje ali pa me pokliči na 041/877-618 (Petra) in skupaj najdeva idejo za čisto novo in unikatno torbico, ki bo samo tvoja!

In ker vas imava rade (čudovite ste punce!) vam podarjava kuponček za 5€. Kuponček velja za naročilo v spletni trgovini www.popikoki.si ob nakupu nad 30€. Lahko ga izkoristiš tudi za svojo novo Wolly torbico! 
 

Darilni kuponček za 5€

 p.s. Kuponček ne velja za izdelke, ki so že v akciji. Kuponi oz. popusti se ne seštevajo. Akcija velja do 30.10.2015

 

Rada vas imam (čudovite ste punce!) ,
Petra

 

 

Komentarji

Komentiraj