Zimske novosti

28. 11. 2015

Zadnji konec tedna se je pri Popikoki kuhalo in pripravljalo kar nekaj novosti.

Najbolj popularni torbici Wolly sta se tokrat pridružili tudi crossbody torbica (torbica, ki se nosi po poštarsko) in mala denarnica v zimskem stilu. Torbica bo poskrbela za vse, kar potrebuješ pri sebi in te hkrati še pogrela. Denarnica pa bo toplo varovala mini zaklade in v sprednjem žepku tudi tvoj telefon. V drobižnici vedno pogrešam še en žepek. Lahko je za kartice, kovančke ali papirnat denar. Včasih pa hočem s seboj tudi kakšno drugo malenkost, ki želim, da je ločena od denarja. Tako je nastala takšna denarnička, ki ima dva prostorčka, v katera lahko pospraviš kar potrebuješ. Torej mobika in denarnica - vse v enem! Super, kajne?

crossbody in denarnica

ps: ob kliku na zgornjo fotko najdeš vse podatke o torbici in denarnici, prav tako se tam nahaja veliiiko dodatnih fotk :)

Denarnica Brownie ima PROMOCIJSKO CENO, saj je nastala čisto prva. Če si želiš podobno denarnico ali torbico, ker ta ni čisto pisana na tvojo kožo ali pa ti velikost ne ustreza, mi piši na [email protected] in bova skupaj našli primerno kombinacijo, ki bo izdelana prav zate.

Denarnice so nastale še v treh barvah.

 črna denarnica zelena denarnica  rdeča denarnica

So ti moji izdelki všeč? Všečkaj moj blog in mi namigni, da lahko izdelam še kaj novega :)

Pozdravček,
Kaja

 

Komentarji

Komentiraj