♥ ob nakupu nad 25€ ♥ 
Ti podarimo dišeče Popikoki darilce.

Prijavi se na e-novice in
prejmi brezplačno dostavo

Vpiši svoj elektronski naslov in prejmi kuponček za brezplačno dostavo ob prvem nakupu..

Izdelki

 
DOSTAVA

Če danes naročim, kdaj prejmem paket?

To pomeni, da v kolikor oddaš naročilo do 12.00 ure, bomo izdelke, ki so na zalogi predali v dostavo še isti dan. Pri izbiri plačila po predračunu, bo tvoja pošiljka predana v dostavo tisti dan, ko prejmemo tvoje plačilo. 

Na e-naslov in na številko mobilnega telefona, ki ju vpišeš ob naročilu, ob predaji v dostavo prejmeš sledilno številko paketa, na podlagi katere na lahko pri kurirski službi GLS d.o.o. preverjaš status dostave oziroma se dogovoriš s kurirjem za željeni čas dostave.

Kakšne so cene poštnin?

Stroški pošiljanja po območju Republike Slovenije so enotni in znašajo 3,90€ na katerokoli naročilo. Cene izdelkov v spletni trgovini ne vključujejo stroška poštnine.  V primeru naročila v višini nad 100,00€ je dostava brezplačna.

Dostavo za nas opravlja dostavna služba  General Logistics Systems, Logistične storitve d.o.o.

V primeru, da stranka izrecno želi, da se naročeno dostavi preko Pošte Slovenije, veljajo cene po objavljenem ceniku Pošte Slovenije. V primeru naročila z odkupom preko Pošte Slovenije plačate še odkupnino po ceniku.Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna še svojo poštno provizijo za prenos kupnine v znesku 1,28€ (oziroma 1,07% od vrednosti odkupnine, ki je višja od 98€). 

Stroški pošiljanja izven RS se obračunajo po veljavnem ceniku za tujino Pošte Slovenije d.d. 

Kako plačam in kako prevzamem?
- Ob OSEBNEM PREVZEMU. V našem razstavnem prostoru v Savljah 29 (Ljubljana-Bežigrad) se lahko oglasiš po predhodnem dogovoru na [email protected] ali na tel.št. 041/877-618 (Petra) in 041/975-911 (Kaja) od ponedeljka do petka. Plačaš lahko z gotovino ali kartico. Dobra stran pri tem je, da si pred nakupom lahko izdelek v živo ogledaš! 

Izdelke brez predplačila lahko prevzameš v roku 3dni, sicer jih vrnemo nazaj na poličko.

 - PLAČILO PO PREDRAČUNU. Znesek kupnine poravnaš v roku treh (3) dni na naš transakcijski račun, ki ga prejmeš ob naročilu na svoj elektronski naslov. Naročene izdelke pošljemo takoj po prejemu plačila. 

- PRI PLAČILU PO POVZETJU znesek poštnine in vrednost izdelka poravnaš ob dostavi oziroma prevzemu izdelkov. 

V primeru (na tvojo izrecno željo), da ti naročeno dostavi Pošta Slovenije, plačaš še provizijo za odkupnino.  Tej se lahko izogneš le s plačilom po predračunom.
Pri pogodbeni dostavni službi GLS dodatnega stroška (provizije na odkup) NI!

Stroški pošiljanja veljajo v notranjem prometu na območju Slovenije.