Postani VIP PopiKoki !

Prijavi se na e-novičke, da ne zamudiš čisto posebnih ugodnosti in novosti :)

Izdelki

 DOSTAVA

Če danes naročim, kdaj prejmem paket?
To pomeni, da v kolikor oddaš naročilo do 12.00 ure, bomo izdelke, ki so na zalogi predali v dostavo še isti dan. Pri izbiri plačila po predračunu, bo tvoja pošiljka predana v dostavo tisti dan, ko prejmemo tvoje plačilo. 

Na e-naslov in na številko mobilnega telefona, ki ju vpišeš ob naročilu, ob predaji v dostavo prejmeš sledilno številko paketa, na podlagi katere na lahko pri kurirski službi Hitra pošta d.o.o.  ali Pošta Slovenije d.o.o. preverjaš status dostave oziroma se dogovoriš s kurirjem za željeni čas dostave.

Kakšne je CENA DOSTAVE?
Dostava za plačila na TRR (po predračunu ter plačila s karico Visa ali Mastercard ) je 2,99€. Za plačila po povzetju zaračunamo dostavo 3,99€.
Pri menjavah in vračilih ne kompliciramo - izdelek z računom pošljete nazaj na DOSA d.o.o., Savlje 29, 1000 LJUBLJANA in na račun napišete kaj želite. Ponovne dostave pri menjavah tudi ne računamo.

Cene izdelkov v spletni trgovini ne vključujejo stroška poštnine.  V primeru naročila v višini nad 100,00€ je dostava pri plačilu po predračunu ali s kartico brezplačna. 

Dostavo za nas opravljata dostavna služba Hitra pošta d.o.o. in Pošta Slovenije d.o.o. (za pošiljke po povzetju)

Kako plačam in kako prevzamem?
- Ob OSEBNEM PREVZEMU. V našem razstavnem prostoru v Savljah 29 (Ljubljana-Bežigrad) se lahko oglasiš po predhodnem dogovoru na [email protected] ali na tel.št. 041/877-618 (Petra) in 041/975-911 (Kaja) od ponedeljka do petka. Plačaš lahko z gotovino ali kartico. Dobra stran pri tem je, da si pred nakupom lahko izdelek v živo ogledaš! 

Izdelke brez predplačila lahko prevzameš v roku 3dni, sicer jih vrnemo nazaj na poličko.

 - PLAČILO PO PREDRAČUNU. Znesek kupnine poravnaš v roku treh (3) dni na naš transakcijski račun, ki ga prejmeš ob naročilu na svoj elektronski naslov. Naročene izdelke pošljemo takoj po prejemu plačila. 
 - PLAČILO S KARTICO. Znesek kupnine lahko poravnaš kar takoj z Mastercard ali VISA plačilno kartico . Plačila so zavarovana s sistemom Stripe, ki zagotavlja popolno varnost pri izvedbi plačevanja s karticami.
- PRI PLAČILU PO POVZETJU znesek poštnine in vrednost izdelka poravnaš (kurirju Pošte Slovenije d.o.o.) ob dostavi oziroma prevzemu izdelkov. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Prodaja in dostava blaga je načeloma možna samo na ozemlju Republike Slovenije. Po dogovoru lahko blago dostavimo tudi v tujino. Stroški pošiljanja izven RS se obračunajo po veljavnem ceniku za tujino Pošte Slovenije d.d.