Postani VIP PopiKoki !

Prijavi se na e-novičke, da ne zamudiš čisto posebnih ugodnosti in novosti :)

Izdelki

 
POGOSTA VPRAŠANJA


Kako vem, da je izdelek na zalogi?
Vsi izdelki v spletni trgovini, ki so na zalogi, so označeni z napisom "Na zalogi."
Izdelki, ki niso na zalogi imajo poleg opisa zapisan tudi okvirni rok dobave. Za točno informacijo o razpoložljivosti izdelka pa nam lahko pišeš na [email protected] 

Če danes naročim, kdaj prejmem paket?
To pomeni, da v kolikor oddaš naročilo do 12.00 ure, bomo izdelke, ki so na zalogi predali v dostavo še isti dan. Pri izbiri plačila s kartico (Visa ali Mastercard) ali po predračunu, bo tvoja pošiljka predana v dostavo takoj, ko prejmemo tvoje plačilo. 

Na tvojo GSM številko, ki jo vpišeš ob naročilu, ob predaji v dostavo prejmeš sledilno številko paketa, na podlagi katere na lahko pri kurirski službi Hitra pošta d.o.o. preverjaš status dostave oziroma se dogovoriš s kurirjem za željeni čas dostave.

Kakšne so cene poštnin?
Dostava za plačila na TRR (po predračunu) je 2,99€. Za plačila po povzetju zaračunamo dostavo 3,99€. Pri menjavah in vračilih ne kompliciramo - izdelek z računom pošljete nazaj na DOSA d.o.o., Savlje 29, LJUBLJANA in na račun napišete kaj želite. Ponovne dostave pri menjavah tudi ne računamo.

Cene izdelkov v spletni trgovini ne vključujejo stroška poštnine.  V primeru naročila v višini nad 100,00€ je dostava za plačila po s kartico ali po predračunu brezplačna, za plačila po povzetju pa se (do)plača 1€.

Stroški pošiljanja izven RS se obračunajo po veljavnem ceniku za tujino Pošte Slovenije d.d.  

Kako plačam in kako prevzamem?
- Ob OSEBNEM PREVZEMU. V našem razstavnem prostoru v Savljah 29 (Ljubljana - Bežigrad) se lahko oglasiš od ponedeljka do petka po predhodnem dogovoru. Pokliči nas na 041/877-618 (Petra) ali 041/975-911 (Kaja) ali piši na [email protected] Plačaš lahko z gotovino ali kartico.
Dobra stran pri tem je, da si pred nakupom lahko izdelek v živo ogledaš! 

Izdelke brez predplačila lahko prevzameš v roku 3dni, sicer jih vrnemo nazaj na poličko.

 - PLAČILO PO PREDRAČUNU. Znesek kupnine poravnaš v roku treh (3) dni na naš transakcijski račun, ki ga prejmeš ob naročilu na svoj elektronski naslov. Naročene izdelke pošljemo takoj po prejemu plačila. 

 - PLAČILO S KARTICO. Znesek kupnine lahko poravnaš kar takoj z Mastercard ali VISA plačilno kartico . Plačila so zavarovana s sistemom Stripe, ki zagotavlja popolno varnost pri izvedbi plačevanja s karticami.
Naročene izdelke pošljemo takoj po prejemu plačila. 

- PRI PLAČILU PO POVZETJU znesek dostave in vrednost izdelka poravnaš ob dostavi oziroma prevzemu izdelkov.

Dostavo za nas opravlja dostavna služba Hitra pošta d.o.o.
V primeru, da stranka izrecno želi, se v izrednih primerih naročeno lahko dostavi preko Pošte Slovenije. V primeru naročila z odkupom preko Pošte Slovenije plačate še odkupnino po ceniku.


Stroški pošiljanja veljajo v notranjem prometu na območju Slovenije.

Si lahko izdelke kje tudi v živo ogledam?
Seveda! Vse Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovinici www.popikoki.si, in so označeni "Na zalogi" si lahko OGLEDAŠ in KUPIŠ (tudi s plačilno kartico:) v našem Razstavnem prostoru v Savljah 29 (Bežigrad) v Ljubljani, in sicer po predhodnem dogovoru na [email protected] ali po telefonu 041/877-618 (Petra) in 041/975-911 (Kaja).

Lahko naročene izdelke vrnem, če mi ne ustrezajo?
Seveda, nakup pri nas je 100% varen nakup. 

V primeru, da ti izdelek ne ustreza, nas o tem obvesti na elektronski naslov ([email protected]) v 14-ih dneh od prejema izdelka.

Nepoškodovan izdelek v originalni embalaži lahko vrneš  v roku 14 dni od obvestila o odstopu od pogodbe na naslov: Popikoki - Dosa d.o.o., Savlje 29, 1000 Ljubljana. 

Ob vračilu prosim posreduj tudi račun za kupljen izdelek ter pripiši svoj naslov in TRR ali pa izdelek za katerega želiš zamenjati. V tem primeru je tvoj strošek le znesek vračila izdelka. Izdelek, ki ti ne ustreza, lahko vrneš ali zamenjaš tudi v našem razstavno-prodajnem prostoru v Savljah 29 v Ljubljani.

Pošiljk z odkupnino NE sprejemamo!

Prejela sem napačen oziroma poškodovan izdelek. Kaj sedaj?
Ob prejemu napačnega ali poškodovanega izdelka čim prej pokliči Petro ali Kajo ali pa nam piši na [email protected]. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa ti vrnili denar skupaj s stroški reklamacije in dostave. Upam, da bo takšnih »neprijetnosti« čim manj – če pa se bo kakšna zgodila, se že vnaprej iskreno opravičujemo!

Lahko izdelke naročim le preko spletne trgovine?
Naročiš lahko tudi tako, da pošlješ sporočilo na [email protected] ali pa pokličeš na gsm Petro (041 877-618) ali Kajo (041 975-911).

Kako lahko vnovčim darilni bon? 
Darilni bon lahko vnovčiš ob nakupu v spletni trgovinici www.popikoki.si tako, da v komentar vpišeš kodo, ki je zapisana na hrbtni strani darilnega bona. Znesek darilnega bona bomo naknadno odšteli od zneska celotnega nakupa. V kolikor znesek na darilnem bonu presega znesek nakupa, bomo razliko upoštevali pri tvojem naslednjem nakupu.

Darilni bon lahko vnovčiš tudi v našem razstavno-prodajnem prostoru v Ljubljani (v Savljah 29).
Darilni bon velja 1 leto od datuma nakupa.