Naroči se na e-novičke in prejmi 5% popust!

Vpiši svoj elektronski naslov in prejmi popust ob prvem nakupu.

Izdelki

Mnenja naših zvestih kupcev

Zdravo! Sem prejela MyWay torbico....super je :) ...še lepša kot na slik. Hvala! P.s. Se v prihodnosti gotovo javim s kakšnim novim naročilom.
Darja

Živjo! Sem prejela bagapack nahrbtnik, čudovit je! In hvala za darilce! :)
Katja

Bagpack nahrbtnik, ki sem ga lani kupila je vrhunski, odlične kvalitete in izdelave in me še vedno razveseli vsakič, ko ga pogledam :-)
Mojca

Hvala za zelo lepe Popikoki drobižnice, hvala za ekspresno hitro pošiljko, hvala za razglednice :-). Ostanite takšni kot ste, vse lepo v 2022!
Bernarda

Pozdravljeni, prejela sem čudovito jeans pohajkovalko. Prav uživam v njeni družbi. Najlepša hvala!
Irena

NAJLEPŠA HVALA za bombastično Sugarbag torbico in drobižnico!!! V živo je še lepša kot na sliki.
Tina

Hvala za backpack! Dobila danes. SUPER JE!!! In krasen motiv ste naredila :-)
Dominika

Pozdravljene! Danes sem prejela vaš paket s super torbico Classy InLove. Same pohvale, v živo še lepša kot na sliki. In kvalitetna, ter edinstvena, se kar vidi! Komaj čakam, da jo jutri že uporabim. Hvala :-)
Teja

Pozdravljeni! Torbica Loona je res lepa in sem zelo zadovoljna :-). Hvala in uspešno delo še naprej!
Rina

HVALA! Zelo sem navdušena nad obeskoma. Hvala tudi za darilce, je bila hčerka tako vesela :-)
Urška

Živjo, danes sem prejela vašo torbico Classy Clip Blue. Torbica je čudovitaaa! Hvala!
Petra

Sem prejela. Hvala še enkrat, da ste se spomnila name, še lepši je kot na spletu! Zelo zadovoljna. Pa očitno se še kaj oglasim :)
Andreja

Pozdravljeni! Danes sem prejela vašo toaletno torbico. Preseglo pričakovanja :)
Petra

Hej! Danes sem dola torbico. Noro lepša je v živo. Hvala vama še za prelepo darilo. Ostanita še naprej taki carici!
Martina

Hvala vama! In hvala, ker sta priložili se sporočilo zraven. Vajina toaletka je prišla v pravem trenutku, da je razveselila prijateljico in ji za trenutek pomagala pozabiti na skrbi.
Ajda

Petra, hvala za čudovito denarnico. Sem jo ravno prejela in mi je zelo všeč!
Jasmina

Hvala,sem prejela torbico! Prekrasna je... še lepša kot na sliki :)
Lea

Iskrena hvala vam za tako lepo izvedbo torbic! Sama sem navdušena in prav tako starši! Zagotovo se še slišimo! Še enkrat hvala in obilo uspeha!
Janja

Toaletka je enostavno P-R-E-Č-U-D-O-V-I-T-A! Najlepša hvala za res lepo, personalizirano darilo za našo najljubšo učiteljico violine :-) Še "pridem" naokoli :-)
Urša

Danes dobila vašo toaletko od staršev in otrok v vrtcu. Čudovita je. Hvala, ker ste. Še naprej vam želim velikoooo užitkov ob kreiranju novih izdelkov!
Andreja

Vaša denarnica, ki jo bodo učenci podarili učiteljici mi je bila tako všeč, da si jo sedaj naročam še sama. Odlični ste.
Simona

Pozdravljeni. Torba je ču-do-vi-ta!!!! Še lepša kot na sliki. Najrajši bi jo kar zase obdržala....hvala za vse :)
Martina

Pozdravljeni! Moram vam povedat, da sem obesek dobila že danes (v enem dnevu), je res lep in kvaliteten. Hvala! Ne morem pa ostati tiho in spregledati tega, da na vsak račun napišete ročno in osebno zahvalo - to je pa tisto, kar res daje osebno noto tudi najmanjšemu nakupu in verjamem, da marsikoga pritegne k ponovnemu nakupu. Hvala še enkrat in uspešno delo :)
Marina

Hej, punci! Moram se vama posebej zahvaliti za tako hitro poslan bon! Popikoki je fenomenalen, prejemnica presrečna, vama pa želim veliko uspeha in ustvarjanja tudi v prihodnje! Pozdrav z Gorenjske!
Sara

Torbice Loona so super. Edino moja ima eno gromozansko napako ... ne znuca se! Koliko ... Kakšnih 8-9 let jo že ''drgnem'' pa je še vedno enaka! Hvala, ker sta!
Irena

Danes sem prejela vajino bombastično BagMe torbico in obesek tačke!!! Res mi je praktična, priročna in super cute lepaaaaa...HVALA !!!


Prejela torbico in obeska.Vse enkratno. Res sta pravi mojstrici!
Katja

Vajini izdelki so full lepi in kakovostni. Že imam par kosov iz vajine trgovinice, ampak vedno se na novo zaljubim v vaše izdelke. V toaletno torbico sem se zaljubila ko sem jo vidla na Fb, v živo pa je še lepša :)
Temi

Nova lastnica je bila navdušena nad toaletko.. in pakiranjem.. Hvala!
Vesna

Hvalaaaaaa, ravnokar prejela paket z naročenim nahrbtnikom! Super je, noro lep in hvala za darilce. Tega je kar moj 6 letnik obdržal :)
Jerca

Živjo, danes sem prejela denarnico. Prelepa je. Hvala!
Anita

Prvič sem naročila pri vaju in sem res navdušena ! Krasna drobižnica, zdaj bom res vsemu kos! Pa še hitra dostava... Imata same lepe izdelke, kot nalašč tudi za darilo. Tako da bom zagotovo še kaj naročila.
Sonja

Denarnico prejela. Dostavljalec je bil tako zelo prijazen, da mi jo je dostavil na sluzbeni naslov. Cudovita je!! Zelo sem vesela, da sem se odlocila za rumeno, ker je res enkratna in ze napolnjena. Lep dan in lep pozdrav!
Metka

Super ste! Vas morm zelo pohvalit, jaz že imam vašo denarnico in je super, sedaj kupujem za kolegico pa še eno sem navdušila. Res imate odlične izdelke. Še tako naprej :)
Ksenija

Hvala za čudovito torbo Classy z regratovimi lučkami. Zelo je lepa!
Katja

Danes sem prejela paket z naročenim BagPackom. Čudovit je. Sploh se ga ne morem nagledati. To bo čudovito presenečenje za mojo hči. Hvala za vaš trud in idejo.Iz srca najlepša hvala!
Tina

Dobila kazalko. Lepa lepa. Kolegica bo navdušena!
Tjaša

Hvala za tako lepo torbico (pohajkovalko)- v živo je še lepša. Bodita še naprej tako ustvarjalni, gotovo še kaj kupim. Sončen pozdrav!
Bojana

Danes sem prejela nahrbtnik, denarnico, drobižnico in Vaša darilca. HVALA!!! Vse mi je ZELO všeč! Končno imam nekaj po mojem okusu... Še enkrat najlepša hvala za prijaznost in ustrežljivost! Veliko uspeha in dobrih kreacij še naprej Vam želim!
Tina

Prejela sem torbico, ki je zelo lepa in kot vedno vrhunsko izdelana. Hvala za darilce, ki je čisto v "moji" barvi :)
Jana

Pozdravljeni,sem dobila naročeni drobižki in vam prav moram sporočiti, da sta res super lepi in luštni. Pa hvala še za srčkana koledarčka :)
Tina

Hvalaaaaa za naaaajleeepšooo torbico :)
Andreja

Ooooooooo, pohajkovalka je čudovita! In že čaka da razveseli slavljenko :)
Mojca

Torbica je čudovita, točno taka kot sem si želela :) in zelo lepo narejena. Najlepša hvala tudi za darilce ;)
Anja

Živjo, punci! Ogromne pohvale za čudovite izdelke! Z njimi sem okužila že vse prijateljice in sodelavke!
Sara

Pozdravljeni, Drugo torbico sem dobila - isto lepa, hvala. Hvala tudi za balzam.
Simona

Čudovita denarica in etui za cigarete. Zraven se srčkano darilce in na računu lepo posvetilo. Skratka čisto drugače kot da bi kupila v navadni trgovini.
Almina

najlepša hvala za čudovito novo torbico! Polepšala mi bo dneve in sprehode. Šele ko sem prejela novo, je bilo jasno kako zelo zrabljena je bila stara. Hvala seveda tudi za masko in nalepko - so še otroci prišli na svoj račun. Lepe praznične dni!
Katarina

Paket prispel! Top torbica in toaletka, ravno taki kot sem želela. Hvala tudi za masko, ful je huda!
Blaži

Pozdravljeni, danes sem prejela naročeno torbico. Čudovita je! Še lepša kot na sliki. Mi je narisala nasmeh na ustnice.
Slavica