Prijavi se na e-novice in
prejmi 5% POPUST

Vpiši svoj elektronski naslov in prejmi kuponček za 5% popust ob prvem nakupu.

Izdelki

Mnenja naših zvestih kupcev

Prejela sem torbice, res sem vesela ker so prečudovite. Ne morem verjet, da je iz mojih skic nastalo nekaj tako lepega!!!! Skačem do neba!!! Tudi sestri je njena zelo všeč in se zahvaljuje! Želim vama še veliko ustvarjalnih trenutkov, in vaju lepo pozdravljam!!! Hvala!!!
Katja

Denarnica in drobižnica sta fantastični! Hvala!!!
Kaja

Hvala za najlepšo možno torbico za telefon! Je še lepša, kot sem si predstavljala. Hvala.
Anja

Najlepša hvala za prelepo torbico!
Sabina

Hvala za čudovito, prekrasno torbico. Vidi se, kako skrbno izbirate detajle, da dobi popolno končno podobo. Še enkrat hvala za vse in sigurno še kaj naročim zase.
Renata

Danes sem prejela drobiznico pa moram sporociti da je zelo kjut...hvala pa veliko ustvarjanja se naprej...
Petra

Prejela sem paketek, vsi izdelki so mi zelo všeč in lepo zapakirani, hvala za blokec in koledarčke. Obesek za fanta je zelo lep, bo sigurno zelo vesel darila. Hvala. Lp
Tadeja

Najlepsa hvala za super denarnico, krasno darilce in za vse v celem letu 2018. Lepo bodite.
Ivanka

Najlepša hvala za vse poslano.Super izdelke imate! Vse lepo in dobro v letu 2019 :-)
Špela

Torbico in drobižko sem prejela in sta super. Rožice so “zakon” – tudi pozimi. Hvala!
Marina

Pozdravljena. Paket sem prejela. Torbica je zares čudovita. Hvala!
Klavdija

Torba je super. V živo je še lepša kot na sliki. Mali je čist navdušen, ker imam njegovo sliko na torbici. Super je...... Hvala lepa še enkrat .... Mislim, da bom kmalu spet kakšno naročila.
Sandra

Zdravo, ravnokar sem dobila torbico in je res ful lepa.
Mojca

Dobila, HVALAAAAA ❤! Čudovit, noro lep, kvaliteten, lahko rečem le vauuuu, kapo dol in vse pohvale za noro dober dizajn in top izdelavo. Sem vesela, da sem si ga privoščila, tudi mojemu možu je zelo všeč in pravi kak fajn smo to zrihtale z zadrgo. Si bom privoščila morda še enega v temno modro -srebrni, da imam za k modrim oblačilom. Lepo bodita in hvala za hitro izdelavo!
Jasna

Zivjo. Torbica je top. Top of the top. Sicer nisem darkerica, ampak črna pač na največ kosov paše. Ko jo je videla hčerka, je začela, da bi jo ona tud imela...ko je opazila metuljčka in rožico pav jok...da ona tud tako hoče...in da jo bo božiček prinesel... V glavnem, res je vrhunska. Obeski pa itak. Mislm, da bodo bodoči lastniki veseli božička. Hvala vam še enkrat!!! Super ste!!!
Petra

Ušeč ušeč ušeč....HVALAA
Helena

Pozdravljeni! Prejela denarnico, zelo mi je všeč in je že v uporabi
Mojca

Pozdravljeni obe! Toaletke so prečudovite! Se moj mož, ki je čudn in nič nikoli ne pohvali je rekel, da je to pa res lepo darilo.
Sanja

Pozdravljeni Kaja in Petra, včeraj sem prejela vajino pošto s toaletnimi torbicami za vzgojiteljici. Moram se vama najlepše zahvaliti, ker sem bila nad toaletnimi torbicami popolnoma navdušena. Zelo zelo lepo narejeno. Petelinček se mi zdi prav super. Še enkrat najlepša hvala za vajin hiter odziv in zelo lep ročni izdelek. Se prav gotovo kmalu spet oglasim. No tokrat bom izbrala pa kakšno torbico zame ali za mojo hči.
Anja

Torbica je bila cista zmaga! Slavljenka cist zadovoljna! Res obema hvala za hitro realizacijo.
Simona

Najlepša hvala za paket! Torbica je super, denarnico bi najraje obdržala, ampak je za darilo, bo drugič zame :)
Janja

Zahvaljujem se vam za torbico. Je FANTASTIČNA. Opazila sem tudi, da ste objavili sliko tudi na facebooku. Sem hodila kot pav :-))).
Mihaela

iiiiii Hvala za čudovito torbico! Neizmerno sem je vesela in res je zelo lepo narejena! Z veseljem in ponosom jo bom nosila! Veliko ustvarjalnih idej vama želim in sigurno bosta še kaj ustvarili zame;)
Erika

Punce vauuu! Najlepša vam hvala za pohajkovalko! Super je! V živo je še lepša! Ni ne prvi in ne zadnji izdelek, ki sem ga in ga še bom z veseljem naročila pri vas!
Anamarija

Ravno dan pred odhodom na krajši oddih sem prejela paket z izdelanim Popikoki nahrbtnikom in toaletko ter etuijem za kartice. Komplet je bil seveda obvezni del dopustniške prtljage, tako me od prvega dne spremlja povsod in si zasluži pridevnik POPOLN - tako z estetskega kot praktičnega vidika. Zares vam izrekam same pohvale za vso kreativnost, za naprej pa želim novih idej ter njihovih uresničitev. Čez čas, ko bo potrebno mojo zalogo torbic posodobiti, pa se zopet kaj oglasim z novim naročilom.
Simona

Dobila torbo. Krasna je! Komaj čakam, da naš dojenček pride in začnem vozičkat.
Nina

Pozdravljeni. Danes dobila paket. Svojo torbico/nahrbtnik... sem bila malo v strahu. Vseeno ni mala vsota za nakup preko spleta... ampak sem res noro zadovoljna. Torba vredna vsakega centa. Hvala res najlepše darilo za moj rojstni dan.
Kornelija

Zdravo, danes dobila torbo. Najlepša HVALA! Prelepa je. In hvala za darilo!
Maja

Uh, wau. Ostala brez besed! Kako je lepa. In hvala za priloženo darilo! Res zelo, zelo, zelo vesela in zadovoljna!
Irena

Torbica je ČUDOVITA! Učiteljico smo zelo razveselili. Hvala za vse!
Mojca

Hvala za prelepe toaletke. So ful večje kot sem si predstavljala in čisto kjut. Upam, da bodo tudi naše vzgojiteljice zadovoljne. Mislim, ne dvomim, da bodo...
Jasmina

Pozdravljena, pravkar dobila torbico. V živo je se lepša :D :D :D Prav smeji se mi, ko vem, da bom naokoli hodila z najlepšo torbico :D Tisockrat hvala! :)
Vida

Petra in Kaja! Hvala se enkrat za najbolj čudovito torbico. Popolna je!!! Kar tako naprej, sta pravi mojstrici.
Katarina

Uh, wau. Ostala brez besed! Kako je lepa. In hvala za priloženo darilo! Res zelo, zelo, zelo vesela in zadovoljna!
Irena

Punci, hvala, hvala, hvala! Iz službe so mi sporočili, da je torbica čudovita in so vse sodelavke navdušene!
Lucija

Dragi Kaja in Petra! Iskreno se vama zahvaljujem za tako lepi toaletki. Zelo sta se potrudili in sem ostala brez besed, ko sem jih zagledala. Res sta edinstveni in ob množici vseh ustvarjalcev, prevlada vajina kreativnost, simpatičnost in kvaliteta. Vzgojiteljici bosta prav gotovo navdušeni nad dariloma. Hvala vama še enkrat za vse. Zagotovo se še kdaj obrnem na vaju.
Lucija

Včeraj sem dobila toaletki za Vesno in Majdo. Mislim, nimam besed. Še stokrat lepše kot na sliki! Sicer pa nisem dvomila. HVALA.
Anja

Naj pohvalim vaše torbice - lušne, lepo izdelane in zelo uporabne. Jih imam že kar celo zbirko doma.
Nina

Živijo! Sporočam, da je darilo že oddano - veselje je bilo nepopisno! Še enkrat hvala! Torbica je bila pa naravnost čudovita! Vsekakor se še oglasim.
Sonja

OMG HVALA je premalo!!! Torbica je božanska!!!! Res res hvalaaaa!!!!
Pika

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.
Sanja

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.
Tadeja