BagPack 2v1 Bubble Pink

Cena: 72,95 €
zoom_in

Torbica in nahrbtnik BagPack 2v1 Bubble Pink za vse modne navdušenke!

Nahrbtnik, ki se v hipu lahko spremeni v čudovito torbico in je primeren za vsak dan in prosti čas. Je dovolj velik, da vanj lahko pospraviš tudi A4 format (prostora je za nekaj zvezkov). Odpira se z zadrgo, v notranjosti pa ima žepek z zadrgo. Dodaten žepek na zadrgo ima še  na zadnji, skriti (hrbtni) strani . Nahrbtnik je dodatno utrjen z všito medvlogo ter zato kompakten na otip.

IZ NAHRBTNIKA V TORBICO V TRENUTKU
Nahrbtnik oz. torbica BagPack 2v1 Bubble Pink ima 2 podaljšljivi naramnici, ki se lahko snameta. Eno pospraviš, drugo pa pripneš na na oba zgornja dela nahrbtnika in voila..... tvoja torbica je tu!

MODERNO - PRAKTIČNO - ROČNO IZDELANO - KAKOVOSTNE IZDELAVE - SUPER IDEJA TUDI ZA DARILO

Na nahrbtniku/torbici je pripet obvezen obesek - Popikoki ptiček  ♥ za lepši dan.

  • Velikost: cca v: 38 x d: 28 cm x gl: 8cm
  • Barva: črna, roza-vijola
  • Material: kakovostno umetno usnje
  • Material podloge: bombaž (črna barva)
  • Naramnice: umetno usnje (2,5cm širine)
  • Žepki: 1 notranji + 1 na zunanji strani (hrbtni), oba z zadrgo
  • Ročno delo/slovenski izdelek
  • Čiščenje >>>

    OGLEJ SI tudi Kajin VIDEO  >>>

Količina
check Na zalogi

Prilagoditev izdelka

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Jaz obožujem svojo Popikoki torbico. Prav ponosna sem, ko jo nosim. Toliko svetlobe, mavrice, ljubezni je v njej. . Vajine torbice so najboljše torbice!

Alenka

Hej! Hvala vama :). V živo sta mavrični torbici in peresnici še lepši. Noro cjut! hvala vama iz srca... Vama poročam, ko ju vzgojiteljici dobita. Hvalaaaa :)

Andreja

Pozdravljene, hvala za poslano torbico Moon Elisa! Slike jih res delajo krivico, ker je v živo se 100× lepša. Uspešno delo se naprej!

Jasmina

Podobni izdelki (16)