Prijavi se na e-novice in
prejmi 5% POPUST

Vpiši svoj elektronski naslov in prejmi kuponček za 5% popust ob prvem nakupu.

Izdelki

BagPack 2v1 Love Bird

Blagovna znamka Popikoki
Cena: 68,00 €
Nahrbtnika ni na zalogi, temveč se izdela na podlagi tvojega naročila. Za izdelavo potrebujemo približno 14 dni. Ker bo ročno izdelan v Popikoki šivalnici, ne bo popolnoma enak kot je na sliki. Lahko pa ob naročilu zapišeš svoje želje!

Kar 2 v 1 !
Prikupen, ročno izdelan nahrbtnik iz črnega jeansa se v hipu lahko spremeni v čudovito tobico. Za vsak dan in prosti čas!
Je dovolj velik, da vanj lahko pospraviš tudi A4 format. Odpira se z zadrgo, v notranjosti nahrbtnika pa je še priročen žepek na zadrgo v velikosti cca 13x18cm.  Je dobro podložen, kompakten in mehek na otip!

Nahrbtnik ima dva podaljšljivi naramnici, ki se lahko snameta. Eno pospraviš, drugo pa priprneš na na oba zgornja dela nahrbtnika in voila..... tvoja torbica je tu!

Na nahrbtniku/torbici je pripet obvezen Popikoki ptiček  ♥.

 • Velikost: cca v: 38 x d: 28 cm x gl: 8cm
 • Barva: črna
 • Barva notranjosti: siva
 • Material: jeans, umetno usnje
 • Podloga: bombaž/mikrofibra
 • Naramnice: bombažni trak
 • Ročno delo

  Nahrbtnik lahko pereš pri 30°C s perilom v podobnih barvah. Blago je predhodno oprano, vendar jeans v vlažnih razmerah lahko pušča sledi na svetlih oblačilih.

  Ti je nahrbtnik všeč, vendar ti ne ustrezata barva ali motiv? Piši na info@popikoki.si in bomo skupaj našli kombinacijo, ki bo pisana na tvojo kožo!   

Želiš še en izdelek po noro ugodni ceni?

TOČKE ZVESTOBE

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 6 Točke zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 3,00 €.
Več o točkah zvestobe si preberi na tej povezavi.