Prijavi se na e-novice in
prejmi 5% POPUST

Vpiši svoj elektronski naslov in prejmi kuponček za 5% popust ob prvem nakupu.

Izdelki

Velika torbica za eterična olja + žepek

Blagovna znamka Popikoki
Cena: 36,70 €
Komplet se izdela na podlagi tvojega naročila :). V tvojih rokah bo v prvi polovici julija.

Imej eterična olja vedno pri roki!

Prikupna velika toaletna torbica je idealna za shranjevanje eteričnih olj. Je zelo praktična, saj boš vanjo lahko pospravila 10-15 eteričnih olj. Stekleničke so zaradi lažjega pregleda varno nameščene z elastiko, zaradi tega pa se tudi med seboj ne poškodujejo. V toaletni torbici je 10 prostorčkov za eterična olja, če pa si želiš vanjo pospraviti do 15 olj, pa v notranjost položi še dodatne žepke, ki jih lahko uporabljaš tudi samostojno, le spneš jih z elastiko. Dodatne žepke lahko tudi kam obesiš.
Na sprednji strani toaletne torbice je našita rožica, ki jo lahko uporabiš kot prenosni difuzor. V njej boš našla dve blazinici, ki ju lahko nadišaviš z eteričnim oljem po svoji izbiri. Naj bo tvoja torbica vedno dišeča.

  • Barva: nežno vijolična
  • Velikost: dolžina: 18cm, višina: 10 cm, širina: 8 cm
  • Material: dekorativno blago, mikrofibra in umetno usnje

 
Želiš brezplačen vzorček olja Doterra? Ob nakupu toaletke v komendar zapiši katero olje želiš in ti ga priložim BREZPLAČNO.
Izbiraš lahko med:
- limono,
- sivko
- in pepermintom.

Če pa bi želela kakšen drug tester, oziroma zaenkrat nimaš namena kupiti toaletke in bi tester vseeno imela, pa piši na [email protected] in Ines ti brezplačno svetuje ter pošlje tester po tvoji izbiri.


Želiš še en izdelek po noro ugodni ceni?