BLACK FRIDAY TEDEN  >>> Uporabi kodo "BLACK10" in ujemi 10% POPUST <<<
Akcija traja od 22.11. do 28.11. na izdelke iz zaloge, ki niso znižani.

Postani VIP PopiKoki !

Prijavi se na e-novičke, da ne zamudiš čisto posebnih ugodnosti in novosti :)

Izdelki

Pohajkovalka Flower Wonderland

Blagovna znamka Popikoki
Cena: 62,00 €
Torbice ni na zalogi, temveč se izdela na podlagi tvojega naročila. Za izdelavo potrebujemo približno 10 dni. Ker bo ročno izdelana v Popikoki šivalnici, ne bo čisto popolnoma enaka kot je na sliki.

Prikupna torbica iz jeansa s pisanimi rožicami in metuljčki je ročno izdelana in je namenjena vsakodnevnim potepanjem. Je izredno prostorna in praktična, saj zaradi njene oblike vanjo lahko pospraviš pravzaprav vse. V njej lahko nosiš tudi  zvezke/knjige v A4 velikosti, pa tudi kakšno rezervno majčko, odvečno jopico (ko ti postane prevroče), stekleničko, denarnico, robčke in vse mogoče ostale nujne potrebščine. Torbica se odlično obnese na sprehodu z otroci, ko moraš v njej nositi vsa oblačila in igrače, ki medtem otrokom postanejo pri igri "odveč" :).

Torba se zapira se z magnetnim gumbom. V notranjosti sta dva žepka za drobnarije in žepek za gsm. Je dobro podložena ter kompaktna na otip.

Na torbici je pripet Popikoki obesek :) 

  • Velikost: cca 33x30 cm
  • Dolžina pasu: podaljšljiv pas, najdaljša dolžina meri cca 120 cm
  • Material: jeans, umetno usnje
  • Barva: modra, notranjost: modra
  • Ročno delo/unikat
 
  • Vzdrževanje:
    Torbico lahko pereš pri 30°C s perilom v podobnih barvah. Priporočamo uporabo "lovilca barv". Blago je predhodno oprano, vendar jeans v vlažnih razmerah lahko pušča sledi na svetlih oblačilih.

Ob naročilu izberi svoje darilce!

Dostava in prevzem