Loona torbice

Iščeš povsem posebno torbico? Potem bo torbica Loona prava izbira zate. Gre za edinstven model, ki je izredno priljubljen in praktičen, saj ima krajše ročaje za nošenje v roki ali na rami, hkrati pa tudi snemljiv in podaljšljiv pas za nošenje čez ramo na bok. Je prostorna in ima v notranjosti dva žepka, v katera boš lahko pospravila telefon, ključe in ostale drobnarije. Motivi in barve teh torbic se lahko tudi prilagajajo, zato nama svoje posebne želje zaupaj na [email protected].

Aktivni filtri

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Ravnokar na Brniku, po pregledu prtljage. - O, gospa, vi mate pa Pikapoka torbico! - Popikoki! -Aja, Popikoki, sej res! A ste zadovoljna? -Zelo, ta je sigurno že moja deseta. -O a res? Sem jih gledala, bom tud naročila!

Meta

Zdravo! Mož je pri vas naročil torbico bagpack Rainbow Fresh in drobižnico ki sem ju danes dobila za rojstni dan. Uau, je vse kar lahko rečem - hvaležna njemu ker mi je izpolnil željo, in hvaležna vam ki ste to prečudovito naredili.

Katja

Jaz obožujem svojo Popikoki torbico. Prav ponosna sem, ko jo nosim. Toliko svetlobe, mavrice, ljubezni je v njej. . Vajine torbice so najboljše torbice!

Alenka