Blog

Si želiš posebne in unikatne velikonočne dekoracije? Izdelaj velikonočne kokoške iz blaga!

Preberi več

Bolj ko poznamo prejemnika, bolje znamo oceniti, kaj je tisto kar ga bo najbolj razveselilo. In včasih je to samo objem. Včasih pok steklenice šampanjca. Spet drugič pa tista prava torbica, ki si jo ogleduješ že mesece.

Preberi več

Materiali torbic

22. 09. 2022

Te zanima kakšne materiale uporabljava pri izdelavi torbic?
Najin cilj je namreč, da svojo Popikoki torbico ponosno razkazuješ na svojih ramenih dolgo časa.

Preberi več

Si se kdaj vprašala, kakšna bi morala biti tvoja denarnica, če bi upoštevala starodavno kitajsko veščino Feng Shui?
Preveri, kakšno znamenje po Feng Shui-ju si!

Preberi več

V lanskem letu je tudi moj drugi malček prvič stopil skozi vrata vrtca. Vesela sem, da imata sedaj oba super vzgojiteljici, ki ju vodita skozi njuno odraščanje.  Z otroci zares veliko ustvarjata in zato me tako Timon, kot tudi Erik večkrat presenetita s tako lepimi izdelki, da včasih skoraj ne morem verjeti :)

Preberi več

Tako kot vsako leto, je januar tisti mesec, ko si običajno zastavimo nove cilje in želje za prihajajoče leto.
Ampak vsako leto se svojih novoletnih zaobljub drži le toliko ljudi...

Preberi več

Prejšnji teden smo prišli z nepozabnega dopusta. Pravzaprav, z nepozabno obupnega dopusta!

Preberi več

Letošnji velikonočni prazniki bodo zaradi Corona virusa očitno malce drugačni od prejšnjih. Kar pa nas ne more ustaviti, da ne ustvarjamo z našimi malčki in to iz stvari, ki jih imamo doma. Tokrat smo se mi lotili kokošk iz embalaže od jajc, v katere bomo potem postavili pirhe, ko bodo pobarvani.

Preberi več

V zadnjem času sem pri sebi odkrila novo strast - risanje! Še sama nisem opazila, da mi gre pravzaprav prav fino od rok :).

Preberi več

V teh težkih časih virusa Covid-19 oz. Coronavirus-a je pomembno, da najdemo vsak svoj zen moment ali pa hobi, ki nam pomaga, da se sprostimo in umirimo težke misli. 

Preberi več

Jabolčna pita, ki je pri nas na meniju skorajda vsak teden. To je ena od sladic, ki nama jo je pripravila najina zlata mami, ko je še bila med nami. Pita je enostavna, božanska in vedno, vedno zmanjka še isti dan!

Preberi več

Si naveličana torbic, ki so preplavile Slovenijo? Srebrnih ruzakov na vrvice, ki jih ima večina? Pa tudi klasika ni zate, ker je preveč monotona, ti pa bi rada izstopala?

Potem si na pravem mestu!

Preberi več

Vse se je začelo, ko mi je prijateljica svetovala, naj si poskusim ob glavobolu pomagati z eteričnimi olji. In ker sem zelo skeptična okrog teh stvari in ker mi predvsem ni bil preveč všeč Doterrin sistem prodaje, sem se jih dolgo otepala. Drugih olj prej sploh še poznala nisem.

Preberi več

Denarnica iz plute? Ko sem jo prvič zagledala (no, pa tudi torbice iz plute in ostale »plutovinaste« modne dodatke), sem bila nemalo presenečena. Kaj vse se ne spomnijo! V glavi se mi je takoj prikazala očetova predsoba, ki je že od začetka 80 – ih let pa vse do danes »modno« obložena z oblogami iz plute.

Preberi več

Če bi želela imeti svojega hišnega ljubljenčka ali najljubšo fotografijo na drobižnici ali toaletki, lahko. Potrebujeva le eno luštno fotko.

Preberi več

V preteklih letih vas je ogromno izrazilo željo po Popikoki nahrbtniku, oziroma po torbi, ki se jo lahko nosi in uporablja brez skrbi tudi na kolesu.

Preberi več

Moč mandale

12. 10. 2018

Kaj predstavlja simbol mandale? Kakšno moč ima? Zakaj tako močno navdihuje ljudi? Nam res lahko pomaga v vsakdanjem življenju?

Preberi več

Kooončno smo prišle na račun mamice in pa tiste, ki ste vedno pripravljene na vse. Nastala je velika torba, kamor lahko pospraviš vse potrebščine za otročka ali zase, lahko jo pripneš na voziček ali pa jo nosiš na rami oziroma po poštarsko.

Preberi več