Blog

Si želiš unikatne torbice, ki bi si jo zamislila čisto sama?

Preberi več

Verjamem, da je izbira denarnice precej težka, predvsem zaradi pestre ponudbe različnih modelov in motivov. Prepričana sem, da ti lahko pomagam pri izbiri.

Preberi več

Popikoki Pohajkovalka

12. 03. 2015

Ptički se ženijo, zima se poslavlja. S toplim soncem in kimajočimi zvončki prihaja pomlad in z njo dolgo pričakovane Popikoki torbice "pohajkovalke".

Preberi več

Denarnica je zmožna opravljati večjo funkcijo, kot le biti tvoja denarnica. Je dom za tvoj denar in odraža tvojo osebnost. Lahko bi pripovedovala zgodbo o tvojem odnosu do bogastva in obilja, do odnosov med bližnjimi in prijateljstvu ter o ljubezni in modrosti. Je tvoj vsakdan, saj te spremlja na skorajda vsakem koraku.

Preberi več

Popikoki Toaletke

07. 02. 2015

Pisane barve, unikatni in leseni gumbki, svilene rožice, čipka, močni kontrasti, nežni detajli, unikatnost in ročno delo - vse to se skriva v Popikoki toaletni torbici, ki jo Popikokici Petra in Kaja poimenujeta kar "toaletka".

Preberi več

Si želiš tudi sama prenoviti kakšno staro stvar, ki se valja po stanovanju?
Tule je ena super in precej enostavna ideja.

Preberi več

Zimske radosti

21. 01. 2015

Te zanima smučanje v tujini?

Preberi več

Ljubke sovice

08. 01. 2015

Zakaj so sovice tako ljubke? Hmmm... ker so!
Povezujemo jih z modrostjo, zrelostjo in posledično tudi samozavestjo. Zares dobro dene imeti vsaj eno sovico vedno ob sebi - kot amulet za srečo. Pa naj bo to obesek na vereižici, drobni uhančki, majica ali pa celo kot vzorček na torbici ali denarnici.

Preberi več

Slovarček torbic

07. 01. 2015

Si vedela, da tudi ženske torbice potrebujejo slovarček?
No, tudi jaz nisem.
Do sedaj :).
 

Preberi več