Classy(čne) ali drugačne?

26. 03. 2019

Si naveličana torbic, ki so preplavile Slovenijo? Srebrnih ruzakov na vrvice, ki jih ima večina? Pa tudi klasika ni zate, ker je preveč monotona, ti pa bi rada izstopala?

Potem si na pravem mestu!

Popikokici stremiva k drugačnosti in sva čisto samosvoji. Uživava v ustvarjanju pisanih izdelkov, ki so lahko v osnovi črne ali kakšne druge umirjene barve, vendar ima vsaka svoj WOW efekt in neko posebnost, zaradi katere boš izstopala.

V prejšnjem tednu je nastajala nova kolekcija ženskih torbic Classy, ki so primerne za v službo ali potep po mestu. So velike, primerne tudi za nošenje zvezkov ali kakšne knjige in pa vseh ostalih stvari, ki jih imamo ženske rade pri sebi. S seboj lahko vedno nosiš veliko denarnico, robčke, flaško, notesnik, ključe, toaletko, telefon in še precej malenkosti, ki se znajdejo v tvoji torbici.

classy torbica classy torbice

Torbica je dobro podložena, zato lepo stoji, čeprav je zgornji del iz blaga. Torbice so izdelane iz črnega, modrega ali sivega jeansa, nekatere pa tudi iz kompaktnega dekorativnega blaga. Spodnji del torbice in pasovi pa so izdelani iz izredno kvalitetnega umetnega usnja, ki ne popoka in je zelo vzdržljiv. Na torbicah boš našla različne motve, od rožic, srčkov, pikic ali ptička, ki je značilen za Popikoki blagovno znamko.

Na voljo so različni motivi in pisano blago. Preveri, kaj je na zalogi ⤵

torbice classy
klikni na fotko

Te skrbi, da bi se torbica iz blaga umazala in je ne boš mogla očistiti?
NAMIG:  Popikoki torbico Classy lahko opereš kar v pralnem stroju. Obrneš jo okrog, dodaš listek, ki nase veže barve (čisto za vsak slučaj, da temne barve ne bi obarvale svetlih) in opereš na 30°C. Torbica bo kot nova!

Hvala za super odziv :)

Pozdravček,
Kaja in Petra

Komentarji

Komentiraj