Za materinski dan preseneti svojo mami

24. 03. 2020

V teh težkih časih virusa Covid-19 oz. Coronavirus-a je pomembno, da najdemo vsak svoj zen moment ali pa hobi, ki nam pomaga, da se sprostimo in umirimo težke misli. 

Jaz sem ta čas, ko smo doma, usmerila v risanje. Ker imam ravno enomesečnega dojenčka doma, je včasih težko najti ta moment vsak dan ampak se trudim, če le gre. V oporo mi je tudi mož, ki razume, da rabim čas za odklop in pa en (zame) vrhunski gugalnik, ki sem ga kupila čisto poceni preko bolhe, sedaj pa je moj rešitelj v marsikaterem trenutku :) 
.....

Prav je, da v vsaki slabi stvari najdemo nekaj dobrega.
.....
In jaz sem sklenila, da se kljub pomanjkanju časa (čeprav sem ves čas doma :)), naučim nekaj novega. Kljub slabim novicam, s katerimi nas trenutno kar bombardirajo, si zato vzemimo čas, ki bo namenjen le nam. Ko se bo življenje vrnilo na stare (ali nove) tirnice, bo zopet težko, ker življenje čisto prehitro kar beži mimo ob vseh dnevnih aktivnostih.
Pravi čas je torej sedaj!

Da pa moje ilustracije ne bodo zabavale in zaposlovale le mene, sem se odločila, da jih ponudim tudi vam, kot pobarvanke. Morda bodo prebudile tisti zen moment tudi v vas ali pa zaposlile vašega malčka za nekaj minutk.

Prvo pobarvanko boš našla -->TUKAJ<--

Tokrat je nastala ilustracija na temo materinskega dne.
Ta je mimogrede že jutri, zato ne pozabi čestitati svoji mami. Ker je verjetno zaradi karantene ne vidiš vsak dan, ji lahko pošlješ voščilnico, kar preko maila ali msga.

Pošiljam ti ilustracijo, s katero ji lahko poveš, kako rada jo imaš.

čestitka za mami

P. S.: Vem, da ste poleg naju tudi druge, ki ste se žal že morale posloviti od svoje drage mame :(
Želiva vam čim več lepih spominov, tudi te moramo ceniti. Naj bodo tele vrstice tudi v opomin vsem tistim srečnicam, ki še lahko objamete svojo mami in ji poveste, kako zelo jo imate rade ... 

Pozdravček in veliko zdravja,

Kaja 

Komentarji

Komentiraj