DOSTAVA

Če danes naročim, kdaj prejmem paket?
To pomeni, da v kolikor oddaš naročilo do 12.00 ure, bomo izdelke, ki so na zalogi predali v dostavo še isti dan. Pri izbiri plačila po predračunu, bo tvoja pošiljka predana v dostavo tisti dan, ko prejmemo tvoje plačilo. 

Izdelki, ki niso na zalogi imajo poleg opisa zapisano "Na voljo po naročilu". Te izdelke izdelamo na podlagi tvojega naročila v najkrajšem možnem času - običajno v 1-7ih dneh. Če se zelo zelo mudi, nama preprosto v komentar ob naročilu dopišeš datum, do kdaj izdelke potrebuješ :).

Na številko mobilnega telefona, ki jo vpišeš ob naročilu, ob predaji v dostavo prejmeš sledilno številko paketa, na podlagi katere na lahko pri kurirski službi preverjaš status dostave ter ga po potrebi spreminjaš.

Katera dostavna služba pripelje paket?
Dostavo za nas opravljata kurirski službi GLS d.o.o. in Pošta Slovenije d.o.o.. Katera pripelje paket, je odvisno od vrste (velikosti) pošiljke. V vsakem primeru pa obvestilo o predvideni dostavi prejmete na gsm ali email, kjer lahko spremenite tudi naslov in čas dostave ali pa paket preusmerite na paketomat.

Kakšne je CENA DOSTAVE?
Dostava za plačila na TRR (po predračunu ter plačila s karico Visa ali Mastercard ) je 3,90€. Za plačila po povzetju zaračunamo dostavo 4,90€.
Pri menjavah in vračilih ne kompliciramo - izdelek z računom pošljete nazaj na DOSA d.o.o., Savlje 29, 1000 LJUBLJANA in na račun napišete kaj želite. Ponovne dostave pri menjavah tudi ne računamo.

Cene izdelkov v spletni trgovini ne vključujejo stroška poštnine.  V primeru naročila v višini nad 110,00€ je dostava pri plačilu po predračunu ali s kartico brezplačna. 

Dostavo za nas opravljata dostavni službi GLS d.o.o. ter Pošta Slovenije d.o.o.

Kako plačam in kako prevzamem?
- Ob OSEBNEM PREVZEMU. V našem razstavnem prostoru v Savljah 29 (Ljubljana-Bežigrad) se lahko oglasiš po predhodnem dogovoru na [email protected] ali na tel.št. 041/877-618 (Petra) in 041/975-911 (Kaja) od ponedeljka do petka. Plačaš lahko z gotovino ali kartico. Dobra stran pri tem je, da si pred nakupom lahko izdelek v živo ogledaš! 

Izdelke brez predplačila lahko prevzameš v roku 8 dni, sicer jih vrnemo nazaj na poličko.

 - PLAČILO PO PREDRAČUNU. Znesek kupnine poravnaš v roku treh (3) dni na naš transakcijski račun, ki ga prejmeš ob naročilu na svoj elektronski naslov. Naročene izdelke pošljemo takoj po prejemu plačila. 
 - PLAČILO S KARTICO. Znesek kupnine lahko poravnaš kar takoj z Mastercard ali VISA plačilno kartico . Plačila so zavarovana s sistemom Stripe, ki zagotavlja popolno varnost pri izvedbi plačevanja s karticami.
- PRI PLAČILU PO POVZETJU znesek poštnine in vrednost izdelka poravnaškurirju ob dostavi oziroma prevzemu izdelkov. 
! V primeru, da stranka naročenega paketa z opcijo "plačilo po povzetju" ne prevzame, se stanki obračunajo vsi nastali stroški neprevzetega paketa (dvo-kratna poštnina) po zadnjem objavljenem ceniku pogodbene dostavne službe! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Prodaja in dostava blaga je načeloma možna samo na ozemlju Republike Slovenije. Po dogovoru lahko blago dostavimo tudi v tujino. Stroški pošiljanja izven RS se obračunajo po veljavnem ceniku za tujino Pošte Slovenije d.d.