Postopek naročanja oz. zaporedje korakov, ki peljejo do sklenitve pogodbe oziroma oddaje naročila:

 V glavnem meniju izberete željeno skupino izdelkov:

 V željeni skupini izberite želen izdelek:

 

Za lažjo ter bolj pregledno izbiro lahko uporabljate filtre, ki so na voljo v stolpcu menija na levi strani:

 


S klikom na gumb "Opis" prejmete ime in opis izdelka, navedbo, ali je izdelek na zalogi, dodatne fotografije, blagovno znamko ter ceno. S klikom na gumb »V košarico« ste dodali en kos želenega izdelka v nakupovalni voziček. 
Če želite kupiti več enakih izdelkov, lahko kliknete v polje podrobnosti in v polje količina vpišete število želenih kosov istega izdelka.  Kadar so na voljo darila ob nakupu ali izdelki po zeli ugodni ceni, se vam le ta prikažejo ob kliku na povezavo, ki je navedena ob ikoni - modri sličici darilca pod opisom izdelka. Omenjen izdelek lahko dodate šele v postopku na blagajni, v nasprotnem primeru se vam v košarici na blagajni izpiše, da ne želite dodatnega izdelka. Po kliku na gumb »V košarico« se vam prikaže okno, ki potrjuje, da ste izdelek dodali v nakupovalni voziček.

 

 

Lahko nadaljujete z nakupovanjem, lahko pa zaključite nakupovanje in greste direktno na blagajno.

 

V prvem koraku se vam izpiše povzetek nakupa. Navedeni in prikazani so izdelki, ki ste jih dodali v košarico, znesek dostave ter skupni znesek. Tukaj lahko uporabite tudi darilni kupon, če ga imate ali če ste ga prejeli kot darilo. 
Ob enem nakupu lahko uporabiš le en kupon. Popust oz. kupon se ne upošteva ob nakupu že znižanih izdelkov. 

V tem koraku lahko s klikom izberete tudi (če je na voljo) darilce ob nakupu ali izdelek po zelo ugodni ceni. Če darila ali izdelka ne dodate, se vam v košarici prikaže, da tokrat ne želite dodatnega izdelka.

Če želite, da kupljene izdelke dostavimo na drug naslov, ker so izdelki npr. namenjeni za obdaritev, razkljukajte polje »Uporabi enak naslov za dostavo kot za plačilo« ter dodajte nov naslov s klikom na gumb "Dodaj nov naslov"..
V polje za komentar lahko vpišete morebitne opombe, želje in navodila, kot npr. kdaj želite dostavo, ali vas prej pokličemo…

 

S klikom na polje »Naprej« izberete še način dostave. Možen je brezplačen prevzem na naslovu našega podjetja, ali pa dostava paketa na dom. Dostava na izbrani naslov je lahko brezplačna, če vrednost nakupa znaša vsaj 100€, sicer se dostava plača v višini 3,90€.
Da lahko nadaljujete s postopkom naročila morate odkljukati polje, da ste seznanjeni z našimi Pogoji poslovanja ter da se z oddajo naročila strinjate s plačilom. Preden odkljukate polje, da sprejemate naše Pogoje poslovanja si jih preberite. Preberete jih tako, da enostavno kliknete na povezavo.

 

Kadarkoli se seveda lahko vrnete nazaj na nakupovanje. Če kliknete »Naprej« pridete na zadnji korak, kjer izberete način plačila:

V kolikor v postopku naročanja odkrijete napako ali pa si premislite o nakupu določenega izdelka ali količine, se z gumbom "Nazaj"  vračate po postopkih naročanja. Tako lahko poravite vpisane podatke ali pa se vrnete na začetek košarice, kjer lahko briđšete artikle iz košarice in spreminjate količine.
Kadarkoli pa se lahko tudi vrnete nazaj na nakupovanje. .

Način plačila izberete tako, da kliknete nanj. Po kliku se vam odpre povzetek nakupa:

V kolikor si o načinu plačila premislite, se lahko znova vrnete na vse načine možnih plačil s klikom na gumb "Ostali načini plačila".

Dokončanje nakupa je potrebno potrditi s pritiskom na gumb »Potrjujem naročilo«.
Če izberete način plačila »Nakazilo po predračunu", boste po potrditvi naročila prejeli vse potrebne podatke za plačilo. Le te boste prav tako prejeli na vaš elektronski naslov (ki ste ga navedli).

Po kliku na gumb »Potrjujem naročilo« se pokaže obvestilo "POTRDITEV NAROČILA", kar pomeni, da je naročilo zaključeno.Po  uspešno opravljenem nakupu prejmete potrditveno elektronsko sporočilo s povzetkom naročila.
S klikom na gumb »spremljaj svoje naročilo« lahko kadar koli preverite status vašega naročila. prvi status je v pripravi, zadnji status je dostavljeno.

Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne.  Dobavni rok je lahko tudi daljši od običajnega (3 dni) v času povečane količine naročil. Ponudnik o podaljšanem času dobave obvesti kupca na vpisan elektronski naslov. Prav tako lahko ponudnik pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko zaradi preverjanja podatkov. 

Če je naročilo zaključeno do 12.00h, se blago navadno odpošlje še isti delovni dan. V kolikor kupec izbere osebni prevzem, je le ta možen vsak delovnik med 9.00 in 11.00 uro ter med 14.00 in 16.00 uro na podlagi predhodnega dogovora.