Darilni bon za 30 EUR

Cena: 30,00 €
zoom_in

Ne veš kaj bi podaril/a? Idealna rešitev je Popikoki DARILNI BON za 30 EUR :)!

Darilni bon za 30 EUR vstavimo v lepo darilno ovojnico, po želji priložimo čestitko, na katero napišemo posvetilo in ga pošljemo direktno k obdarjenki. Svoje voščilo lahko vpišeš komentar, darilni bon za 30 EUR ali več pa bo naslednji dan že v rokah prejemnice. 


Darilni bon za 30 EUR velja leto dni od datuma nakupa, uporabi pa se ga lahko ob nakupu v spletni trgovinici www.popikoki.si ali v našem razstavno-prodajnem prostoru v Ljubljani (v Savljah 29).

Količina
check Na zalogi

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Prvič sem naročila pri vaju in sem res navdušena ! Krasna drobižnica, zdaj bom res vsemu kos! Pa še hitra dostava... Imata same lepe izdelke, kot nalašč tudi za darilo. Tako da bom zagotovo še kaj naročila.

Sonja

Ravnokar na Brniku, po pregledu prtljage. - O, gospa, vi mate pa Pikapoka torbico! - Popikoki! -Aja, Popikoki, sej res! A ste zadovoljna? -Zelo, ta je sigurno že moja deseta. -O a res? Sem jih gledala, bom tud naročila!

Meta

Podobni izdelki (3)