Drobižnica Srček s pikicami (vijolična)

Cena: 11,90 €
zoom_in

...:: Prisrčno darilce ❤ :...
Mehka drobižnica je izdelana iz kakovostnega umetnega usnja in se zapira z zadrgo. Je čudovito darilce, s katerim lahko presenetiš svoje najbljižje. Nanjo lahko natisnemo tudi ime obdarovanke!
V drobižnico lahko pospraviš kovančke in jo pripneš na ključe ali pa kam drugam.

Je majhna, vendar dovolj prostorna in vanjo z lahkoto pospraviš veliiiko kovančkov in tudi kakšen bankovec.

  • Velikost: cca 8x8 cm
  • Barva: črna z belimi pikami
  • Material: kakovostno umetno usnje
  • Ročno delo/narejeno v Sloveniji

Ob nakupu 3 ali več DROBIŽNIC SRČEK S PIKICAMI vnesi kodo "PIKICA" za 10% popusta >>>

Dodatno personalizirano ime
  • Da +4,95€
  • Ne
Količina
check Na zalogi

Prilagoditev izdelka

  • Največ 250 znakov

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Ravnokar na Brniku, po pregledu prtljage. - O, gospa, vi mate pa Pikapoka torbico! - Popikoki! -Aja, Popikoki, sej res! A ste zadovoljna? -Zelo, ta je sigurno že moja deseta. -O a res? Sem jih gledala, bom tud naročila!

Meta

Jaz obožujem svojo Popikoki torbico. Prav ponosna sem, ko jo nosim. Toliko svetlobe, mavrice, ljubezni je v njej. . Vajine torbice so najboljše torbice!

Alenka

Hej! Hvala vama :). V živo sta mavrični torbici in peresnici še lepši. Noro cjut! hvala vama iz srca... Vama poročam, ko ju vzgojiteljici dobita. Hvalaaaa :)

Andreja

Podobni izdelki (16)