Mini drobižnica Muca Lili

Cena: 19,90 €
zoom_in

Mini pikasta drobižnica Muca Lili.
Odlična za v žep ali tvojo torbico. Zapira se z zadrgo, vanjo boš lahko pospravila plastične kartice, kovančke in zložene bankovce.

Drobižnica je unikatna, saj so vsi detajli ročno izrezani in našiti v kombinaciji klasične in prostoročne tehnike šivanja :-). Zaradi močne medvloge pa je izredno kompaktna na otip.

--- Super ideja za darilo ---

  • Velikost: cca 8 x 12 cm
  • Barva: turkizno modra
  • Material: bombaž/kompaktna medvloga/ našitek iz um.usnja
  • Ročno delo/unikat


Drobižnica se lahko pere na 30'C s perilom v podobnih barvah.

Količina
check Na zalogi

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Ravnokar na Brniku, po pregledu prtljage. - O, gospa, vi mate pa Pikapoka torbico! - Popikoki! -Aja, Popikoki, sej res! A ste zadovoljna? -Zelo, ta je sigurno že moja deseta. -O a res? Sem jih gledala, bom tud naročila!

Meta

Jaz obožujem svojo Popikoki torbico. Prav ponosna sem, ko jo nosim. Toliko svetlobe, mavrice, ljubezni je v njej. . Vajine torbice so najboljše torbice!

Alenka

Hej! Hvala vama :). V živo sta mavrični torbici in peresnici še lepši. Noro cjut! hvala vama iz srca... Vama poročam, ko ju vzgojiteljici dobita. Hvalaaaa :)

Andreja

Podobni izdelki (16)