Mobi denarnica in toaletka Rdeča Kapica

Cena: 18,77 €
zoom_in

Torbica za mobi, denarnica ali toaletka s prikupnim potiskom Rdeče Kapice. Lahko se uporablja tudi kot peresnica ali kot dodaten žepek za drobnarije v torbici. 
Vanjo gresta po dolžini tudi 50€ in 100€ bankovca, zadaj pa boš našla še žepek, v katerega lahko pospraviš kovančke ali druge malenkosti.

--- Super ideja za darilo ---

Velikost: cca 20 x 10 cm
Barva: potisk/rdeča
Material: navtično umetno usnje/bombažna podloga
Ročno delo

Količina
check Na zalogi

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Jaz obožujem svojo Popikoki torbico. Prav ponosna sem, ko jo nosim. Toliko svetlobe, mavrice, ljubezni je v njej. . Vajine torbice so najboljše torbice!

Alenka

Hej! Hvala vama :). V živo sta mavrični torbici in peresnici še lepši. Noro cjut! hvala vama iz srca... Vama poročam, ko ju vzgojiteljici dobita. Hvalaaaa :)

Andreja

Pozdravljene, hvala za poslano torbico Moon Elisa! Slike jih res delajo krivico, ker je v živo se 100× lepša. Uspešno delo se naprej!

Jasmina

Morda vam bo všeč tudi

Podobni izdelki (16)