Mini drobižnica Ptiček na veji (rumena)

Cena: 15,00 €
zoom_in

Noro prikupna Popikoki MINI drobižnica s poslikavo izpod Kajinih prstkov.

Odlična za v žep ali tvojo torbico. Zapira se z zadrgo, vanjo boš lahko pospravila plastične kartice, kovančke in zložene bankovce.

--- Super ideja za darilo ---

  • Velikost: cca 7 x 11 cm
  • Barva: nežno rumena
  • Material: kakovostno (digitalno potiskano) umetno usnje/bombažna podloga
  • Ročno delo/Izdelano v Sloveniji

Poglej si še druge Popikoki mini drobižnice >>>

Količina
check Na zalogi

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Ravnokar na Brniku, po pregledu prtljage. - O, gospa, vi mate pa Pikapoka torbico! - Popikoki! -Aja, Popikoki, sej res! A ste zadovoljna? -Zelo, ta je sigurno že moja deseta. -O a res? Sem jih gledala, bom tud naročila!

Meta

Jaz obožujem svojo Popikoki torbico. Prav ponosna sem, ko jo nosim. Toliko svetlobe, mavrice, ljubezni je v njej. . Vajine torbice so najboljše torbice!

Alenka

Hej! Hvala vama :). V živo sta mavrični torbici in peresnici še lepši. Noro cjut! hvala vama iz srca... Vama poročam, ko ju vzgojiteljici dobita. Hvalaaaa :)

Andreja