BagPack 2v1 In Ladybird Garden (črn)

Cena: 89,00 €
zoom_in

TORBICA IN NAHRBTNIK 2 v 1 !
Noro prikupen Popikoki nahrbtnik BagPack 2v1 In Butterfly Garden lahko v hipu spremeniš v čudovito torbico in je primeren za vsak dan. Cvetlični motiv naredi nahrbtnik oz. torbico še posebej ljubko. Ravno pravšnji nahrbtnik za tvoj aktiven vsakdan.

PRAKTIČEN
Ima dve podaljšljivi naramnici, ki se lahko snameta. Eno pospraviš, drugo pa pripneš na oba zgornja dela nahrbtnika in voila..... tvoja torbica je tu!

PROSTOREN IN KVALITETEN 
BagPack 2v1 In Butterfly Garden nahrbtnik oziroma torbica je dovolj velik, da vanj lahko pospraviš tudi A4 format (prostora je za nekaj zvezkov/knjig). 

Odpira se z zadrgo, v notranjosti in na zadnji (hrbtni) strani ima še priročna žepka na zadrgo. Je dodatno utrjen z všito medvlogo in zato kompakten na otip.

Na nahrbtniku/torbici je pripet obvezen obesek - Popikoki ptiček  ♥.

  • Velikost: cca v: 38 x d: 28 cm x gl: 8cm
  • Barva: črna 
  • Material: kvalitetno umetno usnje
  • Material podloge: bombaž
  • Žepki: 1 žep v notranjosti, 1 žep na zunanjem hrbtnem delu (oba z zadrgo)
  • Naramnice: umetno usnje (2,5cm širine)
  • Ročno delo/slovenski izdelek
  • Inovativen slovenski izdelek Popikoki
  • Čiščenje


OGLEJ SI tudi Kajin VIDEO  >>>

Bi rada izvedela več o materialih, ki jih uporabljamo pri svojih izdelkih? Preberi blog >>>

Količina
check Na zalogi

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Jaz obožujem svojo Popikoki torbico. Prav ponosna sem, ko jo nosim. Toliko svetlobe, mavrice, ljubezni je v njej. . Vajine torbice so najboljše torbice!

Alenka

Hej! Hvala vama :). V živo sta mavrični torbici in peresnici še lepši. Noro cjut! hvala vama iz srca... Vama poročam, ko ju vzgojiteljici dobita. Hvalaaaa :)

Andreja

Pozdravljene, hvala za poslano torbico Moon Elisa! Slike jih res delajo krivico, ker je v živo se 100× lepša. Uspešno delo se naprej!

Jasmina

Podobni izdelki (16)