Obesek Pikapolonica

Cena: 15,00 €
zoom_in

...:: Pikapolonica za srečo ❤ :...
Obesek Pikapolonica je čudovit, ročno izdelan Popikoki obesek. za srečo. Lahko ga uporabiš za ključe ali kot okrasek za na torbico. Lahko pa je čudovito darilo za svojo prijateljico, fanta, punco, mamo, hčerko..., s katerim ne moreš nikoli zgrešiti.

PRAKTIČNA - ROČNO IZDELANA - KAKOVOSTNA - SUPER IDEJA ZA DARILO
Obesek Pikapolonica je prijeten na otip, saj je izdelan iz mehkega usnja, napolnjen pa je z mehko peno.

Material: umetno usnje
Velikost: cca 7x7 cm
Ročno delo

Količina
check Na zalogi

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Jaz obožujem svojo Popikoki torbico. Prav ponosna sem, ko jo nosim. Toliko svetlobe, mavrice, ljubezni je v njej. . Vajine torbice so najboljše torbice!

Alenka

Hej! Hvala vama :). V živo sta mavrični torbici in peresnici še lepši. Noro cjut! hvala vama iz srca... Vama poročam, ko ju vzgojiteljici dobita. Hvalaaaa :)

Andreja

Pozdravljene, hvala za poslano torbico Moon Elisa! Slike jih res delajo krivico, ker je v živo se 100× lepša. Uspešno delo se naprej!

Jasmina

Podobni izdelki (16)