Obesek Pikapolonica

Cena: 15,00 €
zoom_in

...:: Pikapolonica za srečo ❤ :...
Obesek Pikapolonica je čudovit, ročno izdelan Popikoki obesek. za srečo. Lahko ga uporabiš za ključe ali kot okrasek za na torbico. Lahko pa je čudovito darilo za svojo prijateljico, fanta, punco, mamo, hčerko..., s katerim ne moreš nikoli zgrešiti.

PRAKTIČNA - ROČNO IZDELANA - KAKOVOSTNA - SUPER IDEJA ZA DARILO
Obesek Pikapolonica je prijeten na otip, saj je izdelan iz mehkega usnja, napolnjen pa je z mehko peno.

Material: umetno usnje
Velikost: cca 7x7 cm
Ročno delo

Količina
check Na zalogi

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Prvič sem naročila pri vaju in sem res navdušena ! Krasna drobižnica, zdaj bom res vsemu kos! Pa še hitra dostava... Imata same lepe izdelke, kot nalašč tudi za darilo. Tako da bom zagotovo še kaj naročila.

Sonja

Ravnokar na Brniku, po pregledu prtljage. - O, gospa, vi mate pa Pikapoka torbico! - Popikoki! -Aja, Popikoki, sej res! A ste zadovoljna? -Zelo, ta je sigurno že moja deseta. -O a res? Sem jih gledala, bom tud naročila!

Meta

Zdravo! Mož je pri vas naročil torbico bagpack Rainbow Fresh in drobižnico ki sem ju danes dobila za rojstni dan. Uau, je vse kar lahko rečem - hvaležna njemu ker mi je izpolnil željo, in hvaležna vam ki ste to prečudovito naredili.

Katja

Podobni izdelki (16)