BLACK FRIDAY TEDEN  >>> Uporabi kodo "BLACK10" in ujemi 10% POPUST <<<
Akcija traja od 22.11. do 28.11. na izdelke iz zaloge, ki niso znižani.

Postani VIP PopiKoki !

Prijavi se na e-novičke, da ne zamudiš čisto posebnih ugodnosti in novosti :)

Izdelki

Popikoki

Vsi izdelki
Popikoki je pisana blagovna znamka pod katero se podpisujeva Petra Gorenc in Kaja Klasek. Najprej so izpod najinih spretnih prstkov nastajali preprosti izdelki, kot so manjše torbice in vrečaste torbe za prosti čas, danes pa izdelujeva unikatne torbe, torbice, toaletke in ostale modne dodatke iz umetnega usnja in blaga. Najini ročno izdelani unikati so namenjeni vsem damam z domišljijo, ki želijo svojo garderobo popestriti z barvami in pisano svežino. Vsi izdelki so oblikovani in narejeni v najini delavnici - s ♥ v Sloveniji.

MenKai

Vsi izdelki
MenKai je eden bolj funky ponudnikov denarnic in ostalih modnih dodatkov. Njihove kolekcije odlikujejo kakovostni materiali, funkcionalna oblika in prikupni motivi, od prikupnih muck do pisanih cvetov. Uspelo jim je združiti zanimiv dizajn z dostopno ceno ter tako postati izredno priljubljen proizvajalec modnih dodatkov. Njihove denarnice so idealne za vse, ki si želijo ljubke popestritve svoje garderobe. Med raznolikim izborom motivov in barv se zagotovo najde nekaj po okusu čisto vsake dame. Znamka prihaja iz Španije. Smo ekskuzivni zastopnik znamke MK design. Če bi tudi vi želeli v svoji trgovini predstavljati naše pisane denarnice, nam pišite na [email protected], da se bolje spoznamo :).

QQ Horse

Vsi izdelki
QQ Horse je ime blagovne znamke, ki ustvarja torbice, denarnice in druge modne dodatke za sodobne ženske. Njihovi izdelki so barviti, modni, zmerno odštekani in tako primerni za vsako damo z ravno pravšnjo mero domišljije in stila. Izdelki QQ Horse so kvalitetni, dostopni ter izdelani iz naravnih materialov kot sta pravo usnje ter pluta. Vse njihove denarnice imajo tudi RFID zaščito pred nepooblaščenim branjem ter krajo podatkov iz brestičnih plačilnih kartic. Znamka prihaja iz Španije. Smo ekskuzivni zastopnik blagovne znamke QQ Horse. Če bi tudi vi želeli v svoji trgovini predstavljati kvalitetne pisane denarnice iz naravnih materialov, nam pišite na [email protected], da se bolje spoznamo :).

Shagwear

Vsi izdelki
Blagovna znamka Shagwear je bila ustanovljena leta 1987 na ulicah Evrope. Leta 1992 se je sedež preselil v Kanado in tako so danes vsi modni kosi tam tudi dizajnirani. Shagwear je znamka, ki ponuja pisane denarnice in ostale modne dodatke iz kvalitetnih, živalim prijaznih materialov. Kolekcije odlikujejo funkcionalna oblika in izredno prikupni motivi. Njihovi izdelki so idealni za vse, ki si želijo ljubke popestritve svoje garderobe. Med raznolikim izborom motivov in barv se zagotovo najde nekaj po okusu vsake modne ženske.

Toxiic

Vsi izdelki
Blagovna znamka Toxiic je nastala v želji po kvalitetnih in uporabnih ženskih torbicah, ki so se risale v najinih sanjah že nekaj časa. V dobrem desetletju oblikovanja sva postali veliko bolj zreli - tako po letih, kot po znanju in izkušnjah. Le teh sva v zadnjih letih dobili veliko, saj sva izdelali že več tisoč torbic. Učili sva se od oblikovalskih mojstrov, najina znanja pa temeljijo na različnih tehnikah in materialih. Z znamko Toxiic želiva predstaviti predvsem torbice kvalitetnih materialov in izdelave, prav tako pa modno obarvane. Primerne so za ženske, ki želijo poudariti svojo ženstvenost. Ker je vsaka ženska unikatna je prav, da si to tudi pokaže. Naj tvoja Toxiic torbica osmisli tvoj izgled in naj postane desna roka pri vsakdanjih opravkih. Toxiiki sva Kaja Klasek in Petra Gorenc. Vsi izdelki so oblikovani in ročno izdelani v najini delavnici - s ♥.

Vuch

Vsi izdelki
VUCH je svetovno prepoznavna blagovna znamka, ki ponuja pisane denarnice in ostale modne dodatke po še bolj dostopnih cenah. Njihove kolekcije odlikujejo funkcionalna oblika in prikupni, pisani ter pikasti motivi. Njihove denarnice so idealne za vse, ki si želijo ljubke popestritve svoje garderobe. Med raznolikim izborom motivov in barv se zagotovo najde nekaj po okusu čisto vsake dame. Znamka prihaja iz Češke.