Torbica Loona Red Bow

Cena: 79,51 €
zoom_in

Ženska Torbica Loona Red Bow s snemljivo pentljico, ki naredi torbo še posebej ljubko. Pentljico lahko kadarkoli snameš ali po želji zamenjaš z drugo, saj zraven prejmeš še eno pentljico v barvi po želji!. Torbica ima dodan tudi dolg podaljšljiv pas za nošenje, ki omogoča proste roke in se lahko pripne  po želji (oziroma po potrebi :).

KAKOVOST, UNIKAT, ROČNO IZDELAN POPIKOKI STIL =  Ženska Torbica Loona
- Pohvali se lahko z 2 notranjima žepkoma za drobnarije (1 je na zadrgo). 
- Zapira se z zadrgo.
- Je zelo prostorna.
- Ob torbici prejmeš 2 pentljici v barvah po želji - zraven pa je pripeto tudi DARILO - nepogrešljiv Popikoki obesek za lepši dan! 

  • Velikost: M - cca 35x40cm 
  • Dolžina ročajev: dva kratka 58 cm  + daljši podaljšljiv/snemljiv pas (cca 120cm)
  • Barva: črna
  • Barva pentljic: po izbiri (2 kosa)
  • Barva notranjosti: črna
  • Material:  kakovostno umetno usnje/bombažna podloga

  • Ročno delo/slovenski izdelek
  • Čiščenje >>>
Količina
check Naročiš - izdelam! Tvoje naročilo bo pripravljeno v približno 14-ih dneh. V kolikor ga potrebuješ prej, nama svoje želje zapiši v komentar ob naročilu.

Prilagoditev izdelka

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Jaz obožujem svojo Popikoki torbico. Prav ponosna sem, ko jo nosim. Toliko svetlobe, mavrice, ljubezni je v njej. . Vajine torbice so najboljše torbice!

Alenka

Hej! Hvala vama :). V živo sta mavrični torbici in peresnici še lepši. Noro cjut! hvala vama iz srca... Vama poročam, ko ju vzgojiteljici dobita. Hvalaaaa :)

Andreja

Pozdravljene, hvala za poslano torbico Moon Elisa! Slike jih res delajo krivico, ker je v živo se 100× lepša. Uspešno delo se naprej!

Jasmina

Podobni izdelki (16)