Torbica Loona Cute Owl (podaljšljiv pas + kratki pasovi)

Cena: 110,00 €
zoom_in

Ženska Torbica Loona Cute owl z noro prikupno, ročno izrezano in našito sovico je izdelana iz  kakovostnega umetnega usnja. Brez težav jo lahko kombinirate z različnimi stili oblačenja in je primerna za vse letne čase.
Dodan ima dolg podaljšljiv pas, ki se lahko pripne po želji (oziroma po potrebi :).

KAKOVOST, UNIKAT, ROČNO IZDELAN POPIKOKI STIL =  Ženska Torbica Loona
- Pohvali se lahko z 2 žepkoma za drobnarije (1 je na zadrgo). 
- Zapira se z zadrgo.
- Je zelo prostorna.
- Na torbici pa je pripeto DARILO - nepogrešljiv Popikoki obesek za lepši dan.

Ob naročilu torbice je dostava BREZPLAČNA :)

Količina
check Naročiš - izdelam! Tvoje naročilo bo pripravljeno v približno 7 do 14-ih dneh. V kolikor ga potrebuješ prej, nama svoje želje zapiši v komentar ob naročilu.

Prilagoditev izdelka

  • Največ 250 znakov

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Prvič sem naročila pri vaju in sem res navdušena ! Krasna drobižnica, zdaj bom res vsemu kos! Pa še hitra dostava... Imata same lepe izdelke, kot nalašč tudi za darilo. Tako da bom zagotovo še kaj naročila.

Sonja

Ravnokar na Brniku, po pregledu prtljage. - O, gospa, vi mate pa Pikapoka torbico! - Popikoki! -Aja, Popikoki, sej res! A ste zadovoljna? -Zelo, ta je sigurno že moja deseta. -O a res? Sem jih gledala, bom tud naročila!

Meta

Zdravo! Mož je pri vas naročil torbico bagpack Rainbow Fresh in drobižnico ki sem ju danes dobila za rojstni dan. Uau, je vse kar lahko rečem - hvaležna njemu ker mi je izpolnil željo, in hvaležna vam ki ste to prečudovito naredili.

Katja

Morda vam bo všeč tudi

Podobni izdelki (16)