Filtriraj po

Barva

Barva

Material

Material

Dobavljivost

Dobavljivost

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Cena

Cena

  • 11,00 € - 46,00 €

Potrebuješ pomoč ?

Z veseljem ti svetujem!


041 975 911 Kaja

[email protected]

Popikoki.si - modne in odštekane ženske denarnice

Denarnice

Prostorne in modne ženske denarnice, ki bodo očarale še tako zahtevne dame. Izbiraš lahko med celo mavrico barv, velikosti in motivov.


Mnenja uporabnic:

"Naročeno denarnico prejela v rekordno hitrem času, vse pohvale!
Denarnica res kvalitetna in tokrat presegla moja pričakovanja, kar se redko zgodi." Vanda

---> Preberi več mnenj <---

Aktivni filtri

Mnenja uporabnic

Dragi punci, danes sem v roke dobila vajino delo in je PREČUDOVITA... res ful lepa. Lepša kot sem si sploh mislila. Vedela sem da bo lepa, ampak je čudovita. 100x hvala in kar tako naprej.

Tadeja

Waw, pa to ni torbica, to je umetnina! Najlepša hvala za hiter odziv in res čudovito delo -- vas gotovo priporočim naprej in se še kdaj oglasim! Zelo zadovoljna, hvala vam.

Sanja

Ravnokar na Brniku, po pregledu prtljage. - O, gospa, vi mate pa Pikapoka torbico! - Popikoki! -Aja, Popikoki, sej res! A ste zadovoljna? -Zelo, ta je sigurno že moja deseta. -O a res? Sem jih gledala, bom tud naročila!

Meta

Zdravo! Mož je pri vas naročil torbico bagpack Rainbow Fresh in drobižnico ki sem ju danes dobila za rojstni dan. Uau, je vse kar lahko rečem - hvaležna njemu ker mi je izpolnil željo, in hvaležna vam ki ste to prečudovito naredili.

Katja

Jaz obožujem svojo Popikoki torbico. Prav ponosna sem, ko jo nosim. Toliko svetlobe, mavrice, ljubezni je v njej. . Vajine torbice so najboljše torbice!

Alenka