Feng shui in tvoja denarnica

22. 09. 2022

Si se kdaj vprašala, kakšna bi morala biti tvoja denarnica, če bi upoštevala starodavno kitajsko veščino Feng Shui?
Preveri, kakšno znamenje po Feng Shui-ju si!

Feng Shui zgodba tvoje denarnice

Denarnica opravlja precej večjo funkcijo, kot le biti tvoja denarnica. Je dom za tvoj denar in odraža tvojo osebnost. Lahko bi pripovedovala zgodbo o tvojem odnosu do bogastva in obilja, do odnosov med bližnjimi in prijateljstvu ter o ljubezni in modrosti. Je tvoj vsakdan, saj te spremlja na skorajda vsakem koraku.

Verjamem, da si že velikokrat videla denarnice ljudi, ki so pokale po šivih in bile polne fotografij, starih računov in kartic, ki se redko uporabljajo. Govorijo o revščini, strahu in kaosu, kar pa nasprotuje energiji za sprejem bogastva. Prepričaj se, da imaš lepo, urejeno denarnico in jo večkrat pregledaš ter očistiš, saj le tako lahko ohranja svežino in se ne »zlepi« s predmeti, ki jih že zdavnaj več ne potrebuješ.

Sama si izberi denarnico po svojem okusu. Jaz ti lahko le pomagam pri tem, da bo zate čim dlje sveža, živahna in seveda všečna.

Naj ti pomaga pritegniti in obdržati energijo bogastva.

pisane denarnice

Izbira barve je osebna odločitev, vendar izraža najmočnejši izraz specifične energije.

Kako torej izbrati najboljšo energijo?

Tu je pet najbolj priljubljenih barv za dober Feng Shui v tvoji denarnici. Zapisan je njihov energetski pomen, glede na tvojo osebno energijo.

RDEČA
Rdeča je sigurno najbolj priljubljena barva pri izbiri denarnice. Pravijo, da privablja bogastvo in obilje. Rdeča ima pozitivne in negativne lastnosti pri denarnici, saj po Feng Shui-ju lahko privabi tudi goro negativnih lastnosti v zelo kratkem času. Izbira rdeče denarnice je odlična izbira za tiste, ki so rojeni v znamenju ognja ali Zemlje, preveč intenzivna pa za tiste, ki spadajo v znamenja vode, lesa in kovine.

                   rdeča denarnica

MODRA
Modra je barva vode in je starodavni simbol obilja. Izbira modre denarnice je zelo dobra ljudi, rojene v znamenju vode. Razmisli, kako element vode ustreza tvoji energiji. Če tvoja osebna energija bolj pripada ognju ali kovini, naj modra denarnica ne bo tvoja prva izbira. Če pa je tvoj rojstni element voda ali les pa je lahko to super barva.
modra denarnica

ČRNA
Tudi črna barva po Feng Shiuju pripada elementu vode, tako da je odlična izbira za barvo denarnice. Še posebej za tiste, ki pripadajo elementoma vodi in lesu. Večina jo izbira kot najbolj nezahtevno in trpežno, vendar naj ne bo to tvoj edini razlog za nakup črne denarnice.
črna denarnica
 

ROZA
Roza barva v Feng Shui-ju je ljubezen, čisti občutek romantike, čutnosti, veselja in sreče.
roza denarnica 

RUMENA
Rumena barva v Feng Shui-ju vključuje zlato in predstavlja moč. Daje občutek strpnosti, modrosti in potrpežljivosti. Je super izbira za ljudi, ki so rojeni v znamenju zemlje.
rumena denarnica
 

OSTALE BARVE:

ZEMLJA - rumena, bež, oranžna in zlata.
LES - zelena in rjava.
OGENJ - rdeča in škrlatna
VODA - črna, modra in vijolična.
KOVINA - srebrna, siva in bela.

Če pa je odločitev zate še vedno pretežka, predlagam, da izbereš čim bolj pisano :) 

Če svojega znamenja po Feng Shuiju še ne veš, ti ga lahko pomaga izračunati tale kalkulator

Barv denarnic je veliko, zato je izbira zares težka. Ko spoznaš samo sebe, spoznaš tudi barve, ki ustrezajo tvojemu značaju. Te barve dobro vplivajo na tvoje počutje in te spremljajo dan za dnem. Naj bo denarnica odraz tvoje osebnosti in naj ti vsak dan nariše nasmeh na obraz, saj je pomemben osebni predmet, ki odraža tvoj odnos do stvari, prav tako pa tudi do ljudi.

 

Pozdravček,
Kaja

Komentarji

Komentiraj