POSTANI VIP POPIKOKI

Vpiši svoj elektronski naslov in bodi prva obveščena o vseh akcijah in novostih!

Izdelki

Mnenja naših zvestih kupcev

Pozdravljeni, pravkar sem prejela težko pričakovani nahrbtnik! Prekrasen je, naj naj najlepša hvalaaaa!!! In pa res hvala za tako čudovito zvezdico in za ročno napisano sporočilo na samorogu!
Katarina

Petra, pozdravljena. Paketek je prišel in pričakovanja so presežena, prijateljica bo zagotovo zelo zadovoljna. Jaz ga do takrat veselo kažem bližnjim in jih opozarjam, da imam kmalu rojstni dan.
Tamara

Pozdravljeni! Trem prelepim torbicam, ki so jih izdelale vaše pridne roke, sem danes dodala še četrto, meni ljubo vijoličasto. Zelo sem vesela in še enkrat iskrena hvala.
Helena

Tako lep paketek, da je težko še lepši. :)
Amadeja

Classy torbica "klavir", ki je bila narejena po naročilu je FENOMENALNA. Profesorico smo spravili v jok, večkrat. Po vasi zaslugi :-)
Barbara

Pozdravljeni! Najlepša hvala za vaš trud, da ste še pred dopustom dokončali nahrbtnik. Je prečudovit, se pa bojim, da bom ostala brez njega, ker se mi zdi, da mi ga bo hčerka zaplenila, tako da bom mogoče morala naročiti še enega. Hvala za prijaznost :)
Tina

Hvala za prečudovit nahrbtnik, ki ga že pridno uporabljam!
Tadeja

Najlepša hvala za ruzak in toaletko, navdušena sem,je še lepši v živo kot na sliki. Še naprej vam želim veliko uspeha :)


Pozdravljeni punci! Hvala za naročen paketek Bagpackom Dandelion Pink, denarnico in darilcem... v živo zgleda se boljše kot na sliki! Uspešno se naprej in veliko ustvarjalne energije vama želim.
Tajda

Pozdravljeni Petra in Kaja! Rada bi se samo zahvalila... Naročila sem darilo za vzgojiteljici, vem, zadnji trenutek. Nisem si mislila, da bom naročeno dejansko prejela tako hitro. Peresnica, cel paketek je TOP! Vzgojiteljici bosta navdušeni.
Sandra

Pozdravljeni. Pravkar sem dobila naročeno toaletno torbico za učiteljico. Moram vam sporočiti, da je prečudovita. Se vidi, da je narejena z veliko ljubezni. Hvala in srečno še naprej!
Silvija

Danes prejela peresnico, ki jo bo hči dala učiteljici ob koncu šolskega leta. Čudovita je! Z veseljem naročam vajine izdelke.
Špela

Sporočam, da sem danes prejela Bagpack nahrbtnik LadyBird Dandelion. Čudovit je in verjamem, da tudi funkcionalen. Hvala za trud in hiter odziv.
Mojca

Bagpack Black Fusion je najboljši in najlepši ruzak EVER. Imam ga že eno leto in pol in je tak ko nov, čeprav od dne, ko sem ga dobila, nisem uporabila druge torbe. Obožujem ga in sem zelo zelo zadovoljna.
Simona

Danes dobila Bagpack nahrbtnik. Navdušena! Kot nad vsem kar imam od vas :) Hvala za darilce :-) Lep dan še naprej :)
Maruša

Lahko samo rečem hvala za tako hitro pošiljko v Avstrijo in za super izdelke! Lahko sta ponosni :)
Sanja

Zdravo, dobila sem svojo lepotičko Classy Candy Flowers...tako je lepa, da je ne bi iz vrečke vzela...hihih :)
Kristina

Danes sem dobila torbico. Hvala, krasna je. Res ste hitre in zelooo pridne. Hči je zelo pohvalila design, mama pa natančnost pri šivanju.
Damijana

Danes sem prejela torbico in lahko rečem samo uau. Presegla je vsa moja pričakovanja in že kar vidim, da bo ta izbira št. 1. Hvala vama :) Kontaktiram, ko bo čas za naslednjo!
Katarina

Pozdravljeni! Danes prišel paket z bagpackom in drobižnicami. Z eno besedo Prečudovito!!!!!
Mojca

Ravno naročila novo Classy torbico. Saj, če sem iskrena, je še ne potrebujem...ampak je tako lepa...sedaj imam še vašo prejšnjo Classy, ki je še vedno taka, kot sem jo kupila pred leti - pa jo nosim celo leto za v službo- včasih vanjo res natlačim zvezkov in knjig, pa še kakšno malico :) ..res kvalitetna.
Barbara

Danes sem prejela vašo pošiljko z naročenimi "zakladki". Navdušena sem nad vsem, kar sem dobila. Izdelki so na pogled takšni, kot na fotografijah na vaši spletni strani, na otip pa še boljši, kot sem si predstavljala. Zelo lepo in natančno so tudi izdelani in prav gotovo vredni svoje cene. Z veseljem vas bom priporočila še komu (no, sem vas že... ) oziroma vaše izdelke poklonila za darilo. Vaša spletna stran je profesionalno izdelana, pregledna, ustrezno ažurirana in zeeeeloooo zapeljiva... Prijetno presenečena sem bila pred dnevi tudi nad vašo odzivnostjo preko Messengerja, ki je v poznih večernih urah gotovo nisem pričakovala. Želim vam še veliko uspešnega dela in hvala, ker ste mi polepšali dan!
Tina

Pozdravljeni, danes sem prejela torbico Classy Candy Flowers in je prekrasna - moje barve in je čudovito in skrbno izdelana. Najlepša vam hvala!
Mojca

Naročeno denarnico prejela v rekordno hitrem času, vse pohvale! Denarnica res kvalitetna in tokrat presegla moja pričakovanja, kar se redko zgodi.
Vanda

Pozdravljena, danes dopoldan sem videla sliko, ki ste jo objavili na fb z torbico za katero sem predvidevala, da je moja. Komaj sem čakala, da pridem domov in odprem paket. V živo še je veliko lepša, kot na sliki (že na sliki je čudovita). Hvala Vam, zlate roke imate. Bom še z veseljem naročila pri vas!
Sandra

Danes sem prejela paket...HVALA ZA ČUDOVITO TORBICO/NAHRBTNIK! Točno tako sem si želela in niti približno si nisem predstavljala, da bo v živo tako lepa...odhajam na sprehod, oprtana z novim izdelkom :)
Mateja

Danes sem dobila paketek. Presenečenje je uspelo, drobižka je pa v živo še lepša kot na sliki. In najbolj važno, da je všeč njemu. Hvala še enkrat, ker ste si vzeli čas in poslušali moje želje.
Mateja

Z veliko zamudo se vam zahvaljujem za res cute nahrbtnik za hčerko - bila ga je zelo vesela! Hvala vam za hiter odziv in vso prijaznost. Ob priliki se še oglasim!!! Pozdravčki iz Bohinja
Karmen

Zivjoo, dobila paketek.. super MyWay torbica je.. pa hvala za darilce, obesek :) Uspešno se naprej, jaz pa pridno spremljam objave.. ko mi pa spet kaj v oči pade.. se pa javim.
Tajda

Pozdravljena! Včeraj prejela torbico...ravno prav velika, da v njej ne iščem stvari, ker je tudi oblike take, da stvari ne "laufajo" po torbici sem in tja. Lepa pa itak, ful. In malce drugačna od ostalih.
Jasna

Zdravo! Sem prejela MyWay torbico....super je :) ...še lepša kot na slik. Hvala! P.s. Se v prihodnosti gotovo javim s kakšnim novim naročilom.
Darja

Živjo! Sem prejela bagapack nahrbtnik, čudovit je! In hvala za darilce! :)
Katja

Bagpack nahrbtnik, ki sem ga lani kupila je vrhunski, odlične kvalitete in izdelave in me še vedno razveseli vsakič, ko ga pogledam :-)
Mojca

Hvala za zelo lepe Popikoki drobižnice, hvala za ekspresno hitro pošiljko, hvala za razglednice :-). Ostanite takšni kot ste, vse lepo v 2022!
Bernarda

Pozdravljeni, prejela sem čudovito jeans pohajkovalko. Prav uživam v njeni družbi. Najlepša hvala!
Irena

NAJLEPŠA HVALA za bombastično Sugarbag torbico in drobižnico!!! V živo je še lepša kot na sliki.
Tina

Hvala za backpack! Dobila danes. SUPER JE!!! In krasen motiv ste naredila :-)
Dominika

Pozdravljene! Danes sem prejela vaš paket s super torbico Classy InLove. Same pohvale, v živo še lepša kot na sliki. In kvalitetna, ter edinstvena, se kar vidi! Komaj čakam, da jo jutri že uporabim. Hvala :-)
Teja

Pozdravljeni! Torbica Loona je res lepa in sem zelo zadovoljna :-). Hvala in uspešno delo še naprej!
Rina

HVALA! Zelo sem navdušena nad obeskoma. Hvala tudi za darilce, je bila hčerka tako vesela :-)
Urška

Živjo, danes sem prejela vašo torbico Classy Clip Blue. Torbica je čudovitaaa! Hvala!
Petra

Sem prejela. Hvala še enkrat, da ste se spomnila name, še lepši je kot na spletu! Zelo zadovoljna. Pa očitno se še kaj oglasim :)
Andreja

Pozdravljeni! Danes sem prejela vašo toaletno torbico. Preseglo pričakovanja :)
Petra

Hej! Danes sem dola torbico. Noro lepša je v živo. Hvala vama še za prelepo darilo. Ostanita še naprej taki carici!
Martina

Hvala vama! In hvala, ker sta priložili se sporočilo zraven. Vajina toaletka je prišla v pravem trenutku, da je razveselila prijateljico in ji za trenutek pomagala pozabiti na skrbi.
Ajda

Petra, hvala za čudovito denarnico. Sem jo ravno prejela in mi je zelo všeč!
Jasmina

Hvala,sem prejela torbico! Prekrasna je... še lepša kot na sliki :)
Lea

Iskrena hvala vam za tako lepo izvedbo torbic! Sama sem navdušena in prav tako starši! Zagotovo se še slišimo! Še enkrat hvala in obilo uspeha!
Janja

Toaletka je enostavno P-R-E-Č-U-D-O-V-I-T-A! Najlepša hvala za res lepo, personalizirano darilo za našo najljubšo učiteljico violine :-) Še "pridem" naokoli :-)
Urša

Danes dobila vašo toaletko od staršev in otrok v vrtcu. Čudovita je. Hvala, ker ste. Še naprej vam želim velikoooo užitkov ob kreiranju novih izdelkov!
Andreja