Materiali torbic

22. 09. 2022

Te zanima kakšne materiale uporabljava pri izdelavi torbic?
Najin cilj je namreč, da svojo Popikoki torbico ponosno razkazuješ na svojih ramenih dolgo časa.

Najine torbice so izdelane iz različnih materialov. Materiale prilagajava glede na namembnost torbice, saj želiva, da so torbice čimdlje nosljive.

Najine torbice in BagPacki so v veliki večini izdelane iz zelo kvalitetnega in trpežnega umetnega usnja, ki se poleg proizvodnje usnjene galanterije uporablja tudi v avto in moto ter pohištveni industriji in navtiki. Se ne lušči in ne razbarva. Je mehkejši material, enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Je ognjevaren in primeren za notranjo in zunanjo uporabo, ter dobro odporen na vremenske vplive. Je nepropusten in zelo vzdržljiv, ter zelo prijeten na dotik.

BagPack 2v1

Na voljo je v najrazličnejših barvnih odtenkih, kot tudi strukturah. Nekatere strukture spominjajo na živalsko kožo, druge na elemente v naravi in tretje na futuristične elemente.

Pri šivanju umetnega usnja uporabljava tudi posebne šivalne stroje, ki so zmogljivejši od gospodinjskih, prav tako je uporabljena posebna - zelo močna nit, ki jo je skorajda nemogoče pretrgati. 
petra in kaja
Pri izdelavi torbic prisegava na kvaliteto pri materialih in tudi pri sami izdelavi.

Poleg umetnega usnja, uporabljava tudi različne vrste blaga.  Tudi pri blagu stremiva k temu, da je kvalitetno in vzdržljivo, ter da vam služi čim dlje. Če se le da, izbirava blago, ki je vodoodbojno, močnejše po strukturi in da se čim lažje vzdržuje.

Nekatere torbice, kot so Classy, BagMe in SugarBag, so izdelane tudi iz kombinacije blaga in umetnega usnja zato, da je torbica čim manj občutljiva na umazanijo. 
Kombinacija umetnega usnja in blaga


Poleg teh torbic, pa boš pri nama našla tudi pohajkovalke, ki so preprostejše in zelo prostorne torbice, ki so idealne za mamice in tiste, ki rade svoj prosti čas preživljate v naravi. Te so izdelane iz različnih materialov. Največ jih boš našla iz jeansa, z najrazličnejšimi motivi iz umetnega usnja. Nekatere pa so izdelane tudi iz močnejšega, dekorativnega blaga.
pohajkovalka iz jeansa


Na vsaki Popikoki torbici boš kot darilce našla tudi Popikoki obesek, ki je ročno zdelan iz fimo mase. Barvo obeska prilagodiva glede na barvo torbice.
popikoki obesek

Najin cilj je, da svojo Popikoki torbico ponosno razkazuješ na svojih ramenih dolgo časa, zato se bova še naprej trudili za odlično kvaliteto izdelkov.


Pozdravček,
Kaja

Komentarji

Komentiraj